USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» програла «Металісту» 1:4. ФОТО

9 Травня 2011 10:09
Луцька футбольна команда «Волинь» 8 травня в домашньому матчі на стадіоні «Авангард» програла харківському «Металісту» з рахунком 1:4 і опинилася на дев’ятому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України.

Перший тайм закінчився в рахунком 1:2. Обидва голи зі сторони харківчан забив аргентинський футболіст Джонатан Кристальдо на десятій та 20 хвилині.

Він же ж запустив м’яча і на 87 хвилині у ворота «Волині».

Четвертий гол зі сторони «Металіста» вдалося забити Барсельйосу Тайсону на 81 хвилині після помилки голкіпера волинян Ндоє.

Автором голу на 42 хвилині першого тайму у ворота «Металіста» став Віталій Прендета.

На післяматчевій прес-конференції від головного тренера клубу Віталія Кварцяного дісталося не лише футболістам, а й присутнім журналістам, які, на думку тренера, критичними публікаціями, порушують гармонію в команді та впливають на негативне ставлення вболівальників до «Волині».

«Сьогодні ми побачили велику різницю між майстерністю індивідуальною і переповненими нашими футболістами. Вони вже турів 4-5 останніх, з «Оболонню» грали на нервах... Хоча це може не вина всіх футболістів, вина обставин, вина наша, що ми не змогли змусити їх грати та посміхатися, запропонувати грати, хоча ми і пропонували з настроєм, розкуто, з настроєм…», - зазначив Кварцяний.

«Навіть 37-річний Роман Максимюк привів собі третій гол. Карасюк, кажу Рома, буду випускати Буту 34-річного. Вийди, швидко підключися, півдня йому розказував як треба, що треба. Людина вийшла віддала поперек пас, забили четвертого м’яча», - характеризував гру тренер.

«Я йому кажу – тільки не грай поперек і не грай назад. Вперед, хай не вийде, підключи дистанційну роботу і досить. Грав як пенсіонер. Як цю молодь впроваджувати в склад? Прендета, навпаки, помилявся, але я ним задоволений. Все навчання нашої школи, грати більше назад і поперек, він має характер, буде грати через рік-два», - зазначив Кварцяний.

«Коли забили четвертий м’яч – побігли хотіли забити гол. Чому боялися грати раніше? Сказано: грати в 4:3:3. Три нападника, ви бачили три нападника? Рамон втік, Бутко взагалі грав невідомо де. Задача була грати, пресингувати – не отримав», - каже наставник «Волині».

«Найголовніше, що порцію критики від вболівальників отримав я, як зазвичай, п’яний натовп в цьому секторі і я, напевно, ще дві гри і більше волинського футболу слухати не буду. Зараз допрацюю і все. Тільки чуєш бруд, інтерв’ю», - скаржився Кварцяний.

«Нас не треба хвалити, я не люблю, коли про мене щось позитивне говорять, але ви – розганяєте вболівальників і нагнітаєте обстановку», - звернувся тренер до журналістів.

«А що команда має виграти в «Металіста»? Може і виграти випадково. Я ледве зібрав гравців. Я можу назвати специфічні характеристики, те, те, те, але ніким грати. Три місяці зарплати команда не отримує. Це не причина, але немає і радості. Добре, що ми в Вищій лізі. Я втомився про це говорити. Ви якби знаєте – але не розумієте», - додав наставник «Волині».






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
D Показати IP 9 Травня 2011 12:36
loosers...
фонад Показати IP 9 Травня 2011 12:55
матч договірний 100% (((
вболівальник Показати IP 9 Травня 2011 15:46
позор на своему полі
Вболівальник Показати IP 9 Травня 2011 16:23
Коні не винні....
Helge Показати IP 9 Травня 2011 20:04
по слухам, каждый матч, который кварцяный сливают заинтересованным командам, приносит столяру 50000 у.е. глядя на этого клоуна-кварцяного и его гоп-команду - начинаешь в это верить....
Александр до Helge Показати IP 10 Травня 2011 06:58
Клоун он или не клоун, а после его ухода в Луцке футбола больше не будет. Для вашего городка это был супер-тренер, удержавший команду в середине премьер-лиги. Не цените, что имеете!
коментар на тему Показати IP 9 Травня 2011 22:54
це є шоу
Знаючий Показати IP 10 Травня 2011 08:06
Сто відсотків здали гру,-футболісти після гри отримали заборгованість по зарплаті. Клоун-Кварцяний вже 1001 раз заявляє що іде у відставку і ніяк не може піти. Пропоную саботовати наступну гру!
Відповідь Знаючому клоуну Показати IP 10 Травня 2011 14:20
Саботуй і взагалі на стадіон більше не приходь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus