USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» програла у Харкові

18 Жовтня 2010 09:38
ФК «Волинь» у матчі 13-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги, що відбувся 16 жовтня у Харкові, поступилася харківському «Металісту» із рахунком 3:1.
Відразу привернуло увагу те, що у «Волині» зі стартових хвилин вийшов Роман Годований, який напередодні старту чемпіонату перебував у списку Б, повідомляє «Чемпіон».
Щодо самого матчу, то перемога «Металіста», пише видання, є не цілком логічною. Лучани не поступалися супернику ні в чому, більше того – грали на рівних увесь матч. Харків'яни десь краще тримали м'яч, краще загострювали гру, але і гості не відсиджувалися в обороні.
Можливо, помилився сам Віталій Кварцяний, коли на 59-й хвилині замість креативного Майкона випустив захисного Женюха.
Таким чином, наставник «Волині» показав, що нічия його влаштовує. Щоправда, втримати її не вдалося.
«Волинь» грала до останньої секунди і могла скоротити рахунок. Спочатку Павлов, який видав дуже пристойний матч, влучив точно у Дішленковича, а потім Шарпар зі штрафного пробив вище. І, звичайно, не можна не відзначити Неділька, який навіть у пропущених м'ячах показув хороший рівень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus