USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Харкові зібрали круглий стіл національної єдності

17 Травня 2014 14:01
У Харкові розпочався почався Другий загальноукраїнський круглий стіл національної єдності, повідомляє УНН.

Планувалося, що у заході візьмуть участь колишні Президенти України Леонід Кравчук і Леонід Кучма, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, Віце-спікер Верховної Ради України Руслан Кошулинський, Віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимир Гройсман, виконувач обов’язків Міністра закордонних справ України Андрій Дещиця, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, народні депутати України, представники органів місцевого самоврядування, громадські діячі, представники релігійних організацій, бізнес-кіл регіону.

Як передає кореспондент УНІАН, круглий стіл під головуванням прем`єр-міністра України Арсенія Яценюка розпочався о 13.10 в готелі “Харків палас” в центрі міста.

Засідання відкрив президент України (1991-1994 роки) Леонід Кравчук.

Очікується, що після завершення круглого столу відбудуться брифінги для представників ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лпдмуа а простише и Показати IP 17 Травня 2014 15:29
круглий стіл №2 но вже без пасічника : байй-бай -бай : так ато чи ало
Дончанин до лпдмуа а простише и Показати IP 17 Травня 2014 15:40
Пасечника и на первый не приглашали.
політолог Показати IP 17 Травня 2014 15:54
То якась пародія а не "Круглий стіл"! Там зовсім немає людей зі Сходу, хто має вплив на ситуацію і на людей! Богословська сидить - бугага...:) А присутність Кравчука і Кучми - це взагалі нонсенс! Кравчук і Кучма винні в тому, що така в нас Україна і політикум! Вони розвалювали, продавали і здавали Україну олігархату, а тепер всяку муть несуть?! Вони Збройні сили перетворювали на те, що ми зараз маємо, а Ющенко і Яник лише добивали, а вся провина у першу чергу лежить на ціх двох "президентах"! Чому мовчить і зовсім не чути зятька Кучми Пінчука?:) Набрався під прикриттям тестя, став міль'ярдером?! О то ж бож!!! Ці "столи" це лише ширма і піар, а не дієве вирішення проблеми! Де "дорожня карта" з чого повинні почати діяти, щоб припинити братовбивчу війну? Дієвих кроків немає, а лише бла-бла і погрози Сходу і Росії, а це не діалог!!!
:-)))))))))) Показати IP 18 Травня 2014 01:10
Від такого СТУЛУ навіть стула не буде!Ви шо вже взагалі всіх за лохів рахуєте?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus