USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» розпочала підготовку до нового сезону

18 Червня 2009 09:24
У вівторок, 17 червня,  «Волинь» розпочала підготовку до нового сезону. Про це інформують «Волинські Новини».
Як пише сайт ФК «Волинь», після вранішнього тренування гравці основи отримали бонусні преміальні за підсумкове п’яте місце, зайняте у попередньому сезоні. А вже по обіді команда вирушила на перший навчально-тренувальний збір до Ялти.
У складі волинян відсутні лише півзахисники Роман Рурич та Андрій Власко, котрий відновлюється після перелому ноги. Після травм вийшли з лазарету і вирушили на збори разом із командою півзахисники Рамон Лопес і Віталій Приндета, а також досвідчений захисник Володимир Ковалюк. Також разом із командою на збори поїхали й тринадцять новачків, п’ятеро з яких – легіонери (три балканці та два бразильці), імена яких поки не називаються. Ще кілька гравців повинні прибути на перегляд до «Волині» безпосередньо у Ялту.
Перший підготовчий етап триватиме до 25-го червня. При цьому 22-го лучани двома складами зіграють спаринг з сімферопольською «Таврією», а 24-го – з полтавською «Ворсклою». 26-го червня команда вирушить до Луцька, але по дорозі завітає у Дніпропетровськ, де заплановано провести контрольний матч із «Дніпром». Завершення такого напруженого ігрового графіку відбудеться у Луцьку – як вже анонсувалося, 30-го червня суперником «Волині» на луцькому стадіоні «Авангард» стане харківський «Металіст».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus