USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» укріпила захист Шандруком

23 Червня 2010 14:04
Уклавши трирічну угоду з Олегом Шандруком, останнім клубом якого був одеський «Чорноморець», луцька «Волинь» істотно укріпила свої захисні позиції.

Про це пише офіційний сайт ФК «Волинь».

Як зізнався в інтерв’ю новобранець «Волині», в нього був варіант залишитися в «Чорноморці».

- Я навіть був готовий грати в першій лізі. Але з керівництвом одеського клубу не змогли домовитися. Мені подзвонив агент і сказав, що мене в своїй команді хотів би бачити Віталій Кварцяний. І вже після двох днів, проведених у «Волині», я підписав контракт, - розповідає Олег.

- У футбольних колах розповідають багато історій про складність роботи з Кварцяним. Не побоювалися їхати до нього, адже після програної зустрічі можна отримати на горіхи...

– Не розумію, через що тут хвилюватися. У Кварцяного і справді особливі вимоги до гравців. Але, як мовиться, «вовків боятися – в ліс не ходити». Думаю, що нічого страшного у «Волині» на мене не чекає.

– Свою професійну кар'єру ви починали саме у цій команді. Під керівництвом Кварцяного встигли пограти?

– Лише один раз був у нього на зборах. Віталій Володимирович хотів залишити мене, але я вибрав іншу дорогу і поїхав в «дубль» донецького «Шахтаря».

– Як вам перші дні тренувальних зборів на новому місці? З ніг не валитеся?

– З чого ви вирішили, що я повинен валитися з ніг? Фізичній підготовці тут дійсно приділяють особливу увагу, можна сказати, тут вона інтенсивніша, ніж в моїх попередніх колективах. Якщо тренер вважає, що це правильно, значить футболісти повинні виконувати поставлені завдання.

– Знайомі в новій команді у вас є?

– Ще по виступах в київському «Арсеналі» знаю Олега Герасимюка.

– Перед командами – новачками Прем'єр-ліги, як правило, стоїть завдання не вилетіти. До боротьби за виживання готові?

– Ще рано робити висновки, за які місця ми боротимемося. Думаю, варто узяти паузу і повернутися до цього питання через п'ять-шість турів. Тоді й поглянемо, в якій частині турнірної таблиці виявиться «Волинь».

– Ви родом із Західної України, а саме, з селища – Смига. Напевно тепер частіше буватимете в рідних краях.

– Робота у футболіста така, що вдома не часто буваєш. Дружина у мене з Донецька, тому ми прагнули чергувати поїздки з Одеси то до моїх, то до її батьків. Тепер в Луцьку виступатиму, так що, звичайно, і до рідних навідаюся.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus