USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» відправляється у вимушену відпустку

4 Листопада 2009 18:22

Сьогодні відбулося засідання Центральної Ради ПФЛ, на котрому розглядалася можливість і доцільність подальшого проведення календарних матчів у першій лізі. Та у зв\'язку із загрозливою епідеміологічною ситуацією в Україні було вирішено перенести усі незіграні на даний момент поєдинки на весняну частину сезону 2009/2010 – 4 листопада інформують «Волинські новини».
Таким чином, «Волинь», як і інші колективи першої ліги, достроково відправляється у відпустку. Поки що інформація про плани команди на міжсезоння не відома, однак, швидше за все, підготовка до другого кола розпочнеться у січні місяці. А свій наступний календарний матч волиняни зіграють у понеділок, 15 березня, проти ПФК «Олександрія». Остаточний варіант календаря буде складений дещо пізніше, однак нині точно відомо, що першоліговий турнір завершиться 12 червня,– повідомляє сайт ФК «Волинь».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus