USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

"Волинь" взула на виїзді "Дністер"

28 Липня 2008 20:17
Луцький ФК \"Волинь\" впевнено із рахунком 3:1 здолав у Овідіополі місцевий \"Дністер\". Про це 28 липня повідомляють \"Волинські Новини\".
За інформацією офіційного сайту ФК \"Волинь\", луцька команда вийшла вперед на 31-й хвилині, коли гол у ворота \"Дністра\" забив Кінаш. Опісля перерви овідіопольці зрівняв рахунок, коли м\'яч у власні ворота спрямував Гурка. Однак нічия волинян не влаштовала, тож до фінального свистка дубль у ворота \"Дністра\" провів Пищур.
Під час післяматчевої прес-конференції старший тренер \"Волині\" Володимир Журавчак зазначив: \"Сьогодні обидва суперники продемонстрували високу самовіддачу і націленість на боротьбу. Такий футбол, як правило, дуже подобається глядачам. На жаль, на дії обох команд суттєво вплинув розмоклий від дощу футбольний газон. Я думаю, що за кількістю створених моментів гра була рівною. Просто нам, на відміну від «Дністра», більше повезло з їх реалізацією. Відверто кажучи, до своїх футболістів відносно самовіддачі у мене претензій немає. Проте ми не змогли продемонструвати комбінаційний футбол, не повною мірою задіяли флангові проходи, тому, можливо, гра нашої команди була не надто видовищною\".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Назар Показати IP 29 Липня 2008 00:13
Ура! :) накінець...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus