USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» здобула мінімальну перемогу над кримчанами

18 Квітня 2009 13:00
У черговому турі першості волиняни приймали калінінський «Фенікс-Іллічівець» - команду молоду. Кримчани у попередніх матчах весняної частини сезону не зазнали жодної поразки і розжилися очками у поєдинках з солідними оппонентами, - повідомляють «Волинські Новини».
Початок матчу видався досить цікавим і насиченим на гострі моменти. А перша ж серйозна загроза з боку лучан вилилася у гол. Кінаш подав кутовий з правого краю, Павлов на лінії воротарського виграв верхову боротьбу у захисника і скинув м’яч на дальню стійку, де Лісовий ударом головою впритул відправив шкіряного у сітку.
Гості не знітилися і у наступній же ж атаці могли встановити рівновагу – після розіграшу кутового Яковенко потужно головою пробив по центру метрів з семи, але «сейв» Неділька врятував ситуацію. А ще за три хвилини атака волинян по центру завершилася надпотужним пострілом Карковського з-за меж карного і м’яч влучив у стійку воріт калінінців. Трішки лівіше – і кіпер навряд чи міг врятувати своїх партнерів, але, як зазначалося, не склалося.
Надалі гра на тривалий час змістилася до центру поля й суперники, намагаючись захопити ініціативу, буквально не жаліли один одного у непоступливій боротьбі, насиченій силовими єдиноборствами, фолами та жорсткими підкатами. Гості, щоправда, хоча й завдавали суттєвих проблем обороні «Волині», проте дістатися вигідних для удару по воротам позицій до кінця тайму так і не спромоглися. Лучани ж за рахунок активних та ефективних дій своїх півоборонців, навпаки, досить часто турбували кіпера «Фенікса-Іллічівця» й створили достатньо нагод, аби збільшити свою перевагу.
По перерві ж боротьби на полі стало ще більше, а от гострих моментів відчутно поменшало і більшу половину часу суперники проводили в «рубці» за центр поля. Фактично, обидві команди більш вдало діяли у руйнуванні потуг один одного, аніж у створенні, повідомляє сайт луцького ФК. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus