USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Волинь» зіграла з бурштинським «Енергетиком» - 1:1

7 Липня 2011 13:42
У вівторок, 5 липня, «Волинь» провела останній спаринг перед стартом нового Чемпіонату України, зігравши внічию у Луцьку на стадіоні «Підшипник» з першоліговим бурштинським «Енергетиком».

З початку зустрічі ігрова ініціатива належала лучанам, а гості, вибудувавши міцні оборонні мури, намагалися грати на контратаках. Вже у перші п’ятнадцять хвилин гри «Волинь» як мінімум тричі повинна була відкривати рахунок, - пише сайт ФК "Волинь" .

Так, вже на 5-й хвилині Бабир увірвався в карний гостей по лівому краю і завдавав удару з гострого кута, але кіпер бурштинців зумів відбити цей підступний постріл.

Затим Сімінін наважився на удар з-за меж штрафного майданчика з правого краю і шкіряний просвистів у лічених сантиметрах від «дев’ятки» воріт гостей. А на 13-й хвилині Пищур скинув м’яча під удар Шарпару на лінію карного, але після навісного удару В’ячеслава м’яч влучив у поперечину і відскочив в поле.

Гості ж за перший тайм неодноразово турбували господарів швидкими контр випадами, які втім, лише одного разу дійшли до удару по воротам. Але саме він і виявився влучним – на 19-й хвилині, розігравши швидку комбінацію, гості вивели свого нападника сам на сам з Недільком і рахунок став 0:1.

До перерви лучани продовжували штурмувати ворота гостей, але, з одного боку, їм фатально не щастило у завершенні – удар Бабиря під поперечину потягнув воротар, а постріли головою Пищура та Карковського виявилися невлучними, а з іншого – пройти масовану оборону бурштинів виявилося не надто просто і кількість загострень поблизу володінь «Енергетика» була незначною.

Після відпочинку «Волинь» продовжувала атакувати, але забити бодай один м’яч підопічним Віталія Кварцяного ніяк не вдавалося. Навіть Герасимюк, вийшовши сам на сам з воротарем з правого краю, примудрився пробити вище воріт з вигідної позиції.

Зрештою, за десять хвилин до кінця поєдинку Пічкур зліва виконав ідеальний навіс на Бабиря, кий головою спрямував м’яч у ворота гостей. Незважаючи на подальші намагання лучан вийти вперед, матч так і завершився внічию – 1:1.

Довідково:

Склад «Волині» у цьому матчі: Неділько (Літовченко, 53), Максимюк (Гринченко, 46), Матюхін, Шматко (Лопес, 24), Шарпар (Годований, 46), Сімінін, Карковський (Допілка, 61), Пищур (Герасимюк, 28), Пічкур, Бабир, Павлов (Кінаш, 24; Карасюк, 64)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
I win Показати IP 7 Липня 2011 14:13
Волинь» зіграла з бурштинським «Підшипником» - 1:1(на стадіоні Енергетик:) Ну будь-ласка поважайте читачів, думайте і перечитуйте що пишете. ВИ ж ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ!!!
Юрій Ричук до I win Показати IP 7 Липня 2011 15:23
Дякую, що помітили помилку, вже виправили
I win Показати IP 7 Липня 2011 15:11
Якщо на даний момент хтось прочитає мій перший комент, він подумає що Волинські Новини читають душевно-хворі:)
Юрій Ричук до I win Показати IP 7 Липня 2011 15:23
Вже не подумають ;)
I win Показати IP 7 Липня 2011 16:50
Дякую!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus