USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньбаскет-2» покинув чемпіонат

9 Листопада 2016 21:00
Минулорічний чемпіон Аматорської баскетбольної ліги луцький «Волиньбаскет-2-КДЮСШ» офіційно повідомив дирекцію турніру, що через скрутне фінансове становище припиняє виступи та знімається із змагань.

Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

Головний суддя АБЛ Ігор Труш повідомив, що результати усіх матчів цього сезону за участю «Волиньбаскет-2-КДЮСШ» анульовано. Відповідно найближчим часом будуть внесені зміни в календар змагань чотирнадцятого чемпіонату Аматорської баскетбольної ліги.

Раніше йшлося про те, що баскетбольна команда «Волиньбаскет» може припинити діяльність через нестачу грошей. Зі слів комерційного директора спортивного клубу Романа Чайковського, зникнення колективу ймовірне на 98%.

До слова, нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що єдина волинська професійна баскетбольна команда залишилася без фінансування й її можуть виключити з Чемпіонату України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus