USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волиньбаскет» поступився при високій реалізації триочкових

30 Січня 2016 18:27
Після сенсаційної перемоги на паркеті одеської «БІПИ» луцький «Волиньбаскет» відправився до минулорічного чемпіона южненського «Хіміка».

БК «Хімік» - БК «Волиньбаскет-WOG» - 84:68 (19:13, 25:16, 15:22, 25:17)

Тренерський штаб лучан вирішив дати відпочити основним гравцями, випустивши молодь. Тим не менше луцькі баскетболісти показали достойну гру, і моментами, здавалось, що шанси зечепитись за перемогу були.

Слем-данк Олександра Белікова в першій же атаці відкрив рахунок у грі і задав тон грі «Хіміка». Зміна рахунку чи бодай нічийний результат більше у грі не були зафіксовані. При рівній боротьбі до кінця чверті, южненці завершили її з восьмиочкову гандикапом і пішли на перерву за рахунку 19:11. Свою перевагу господарі продовжували нарощувати до великої перерви – 44:29.

Другу половину почали активніше господарі: два триочкові своїй команді принесли Володимир Конєв та Бренден Фрейзер. Та «лицарі» вчасно оговтались і виграли третю 10-хвилинку, скоротивши відставання до 8 очок.

У заключній чверті господарі на класі довели поєдинок до перемогу, позбавивши волинян шансу на другу поспіль сенсацію. Фінальний ривок южненців почав Меттью Шоу, за останні три хвилини матчу до його рахунку додалося 9 очок, і за результатами гри американський бігмен став кращим в команді «Хімік» (17 очок + 4 підбирання).

Найрезультативнішим у складі лучан був Едуард Федчук (15 очок + 7 підбирань).

«Був відкритий, тому й попадав. Давали можливість – кидав. Сьогодні в нас команда вся добре з-за дуги попадала – 41%. В Одесі ми хорошу і важку гру провели, втома далася в знаки», - пояснив Федчук.

«Ми максимально виклалися в Одесі, а тому в Южному ми менш агресивно грали в захисті, давали більше часу молодим гравцям. В Івана Тимощука є мікротравма – ми дали йому відпочити. Хакім Джексон теж довго не був на паркеті через травму. До останнього команда була в грі, мала шанс. В кінці зробили помилки в технічних прийомах. Та прогрес є у нашої команди в будь-якому випадку. До кінця чемпіонату ми повинні бути в оптимальній формі», - запевнив наставник лучан Дмитро Чайковський.

Далі луцьких баскетболістів чекає виїзне турне до столичних команд. У середу, 3 лютого, волиняни поміряються силами з БК «Динамо», а у четвер, 4 лютого, з «Інфізом».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus