USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

«Волиньбаскет» програв у Черкасах

18 Грудня 2016 19:38
Інтригуючим і непрогнозованим вийшов матч баскетбольної Суперліги «Черкаських мавп» та луцького БК «Волиньбаскета» у суботу, 17 грудня. Підопічні Дмитра Чайковського поступилися господарям з великим відставанням -23, але визначальною стала остання чверть.

Нагадаємо, у попередньому матчі регулярного чемпіонату лучани поступилися на виїзді київському «Будівельнику».

«Мавпи» на правах господарів вдало організували стартовий «бліц криг». Здавалося, -9 після першої 10-хвилинки зняло всі питання стосовно переможця гри. Та волиняни зуміли зібратись у другій. Побудувавши агресивну гру у захисті, «лицарі» впевнено переходили до атакувальних дій. Лучани зуміли не тільки догнати суперника, а й вийти вперед. Найбільше проблем захисту чекащан створювали Іван Тимощук та Едуард Федчук, які без проблем обігрували гравців Черкас.

Рятувати господарів від поразки взявся новачок команди Олександр Кольченко. Баскетболіст сам успішно атакував та віддавав результативні передачі. До слова, він єдиний у цьому матчі оформив дабл-дабл (14 очок + 11 передач).

Чудово відігравши весь матч, волинянам не вистачило моральних і фізичних сил на заключну чверть. «Мавпи» набрали 38 очок і у підсумку досягли 100-очкової позначки.

Найкращим снайпером поєдинку став лучанин Іван Тимощук. У його активі – 21 очко.

«Черкаські мавпи» - «Волиньбаскет» - 100:77 (28:19, 12:23, 22:18, 38:17)

«У нас були хороші шанси на перемогу, якби в третій чверті зуміли переломити хід поєдинку. Допустилися гравці ряду помилок, десь тренерський штаб прогадав. Хотілося зіграти нестандартно, але не вийшло. В третій чверті Черкасам вдалось вирівняти ситуацію, а в четвертій на куражі закріпити свою перевагу. Тоді далась взнаки втома наших провідних гравців після гри з «Будівельником». Черкаси було вже не зупинити», - проаналізував гру головний тренер лучан Дмитро Чайковський.

Наступний матч волиняни зіграють вдома 23 грудня проти «Кривбасу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фан Показати IP 18 Грудня 2016 21:43
Стабільно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus