USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньбаскет» вилетів з Кубка

8 Листопада 2016 13:08
МБК «Миколаїв» вибив з розіграшу Кубка України луцький «Волиньбаскет» на першому етапі змагань. За двосторонньою згодою обидва матчі зіграли в Миколаєві.

Після поразки в регулярному чемпіонаті в Миколаєві на луцьких баскетболістів очікували кубкові баталії з тими ж «корабелами». Тому наступні два кубкові матчі команди теж зіграли на березі Чорного моря.

Приблизно однаковий рівень команд обіцяв глядачам цікаву конкурентну боротьбу. В першій грі лучани тримали паритет до великої перерви. У «Волиньбаскета» найактивнішим на майданчику був Артем Чемякін.

Екс-гравець Миколаєва за гру набрав 25 очок. Лише після відпочинку миколаївці зуміли організувати невеликий відрив і зберегти його до фінальної сирени.

«Миколаїв» - «Волиньбаскет» - 65:52 (16:17, 8:9, 20:11, 21:15)

Другий матч містив у собі на багато більше інтриги. Більшу частину ігрового часу тримався нічийний рахунок, а в першій половині гри мінімальною ініціативою володів «Волиньбаскет». В результаті волиняни поступилися з різницею лише у три пункти. А друга поспіль поразка вибила луцьких баскетболістів з розіграшу національного Кубку.

«Волиньбаскет» - «Миколаїв» - 70:73 (24:16, 16:20, 7:14, 23:23)

«Хлопці помилялись переважно через втому, та було і ряд невимушених помилок. Якраз на власних хибах ми і програли. Немає у нас достатньої кількості досвідчених гравців, щоб ними оперувати. Стараємося підтягнути до їхнього рівня молодь. Та це досвід, який ми постараємося перетворити в майстерність. Миколаєву бажаємо перемоги в Кубку», - розповів головний тренер лучан Дмитро Чайковський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus