USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Волиньбаскет» несподівано поступився «Миколаєву»

25 Грудня 2016 21:39
Четвертої поразки поспіль зазнав луцький баскетбольний клуб «Волиньбаскет» у рамках вітчизняної Суперліги. Черговим кривдником «лицарів» став МБК «Миколаїв». Недільний матч, 25 грудня, завершився з рахунком 69:85 на користь гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ВОЛИНЬБАСКЕТ» ПРОГРАВ У ЧЕРКАСАХ

Лучани чудово розпочали гру. Господарі захопили лідерство в дебюті поєдинку, скориставшись свободою на дузі, яку їм надав «Миколаїв». Проявити свій потенціал на повну «корабели» зуміли тільки з другої 10-хвилинки. Найбільше проблем захисту лучан приніс досвідчений снайпер Олексій Онуфрієв, який ефектно відзначив свій вихід на паркет трьома вдалими триочковими кидками. Саме результативна гра ветерана дозволила «Миколаєву» відіграти відставання і піти на велику перерву з 4 очками переваги.

Як виявилося, ривок гостей у другій десятихвилинці виявився фатальним для команди Дмитра Чайковського. По великій перерві гості зловили кураж і продовжували збільшувати відрив. «Миколаїв» зумів налагодити свої кидкові показники, контролював хід гри і довів матч до виїзної перемоги, і все це незважаючи на програний підбір.

Героєм матчу для миколаївців без сумніву став Олексій Онуфрієв. Капітан «корабелів» настріляв 26 очок і допоміг «Миколаєву» змінити хід поєдинку на свою користь. У складі лучан найефективнішим снайпером став Олег Рудаков. В його активі 15 очок.

«Волиньбаскет» - «Миколаїв» - 69:85 (23:13, 13:27, 17:22, 16:23)

«Нам не вистачало агресивності в захисті у першій чверті, не влучали свої м’ячі. Як тільки ми додали в захисті, індивідуально добре заграли, відразу з’явився прийнятний для нас результат на табло. Єдине, ми багато програвали на щиті, і це дозволяло супернику не відпускати нас далеко. Але наша команда зібралася і зуміла вибороти заслужену перемогу. З чим і вітаю всіх наших вболівальників», - розповів наставник Миколаєва Сергій Кірлан.

«Дуже шкода, що сьогодні знову ми не порадували наших вболівальників, яких зібрався повний зал, перемогою. Не змогли навіть потішити хорошою грою, боротьбою. Цей матч ми повністю провалили. Таке враження, що ми повністю перегоріли. Так, ми виграли підбирання, але дозволили кидати тим гравцям, які не мали цього робити. Провалились на заслонах. Напевне, це зараз і є наш рівень, важко команді адаптуватися до реалій гри. В другій чверті, коли у нас була перевага, ми зупинилися в нападі, зле зіграли в захисті і у підсумку втратили перемогу», - підсумував гру головний тренер БК «Волиньбаскет» Дмитро Чайковський.

Останній матч в цьому році волиняни зіграють вдома проти «Кривбаса». Початок гри – 27 грудня о 18:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Томас Показати IP 25 Грудня 2016 22:06
Безвольное стадо
Знаючий Показати IP 25 Грудня 2016 22:21
За злив матчів відправити їх в ато
Ярик Показати IP 26 Грудня 2016 09:53
Несподівано? Та кому взагалі потрібна та команда? Вони нічого виграти не можуть вже декілька років, а ще грошей просять у всіх на порятунок...
вболівальник до Ярик Показати IP 26 Грудня 2016 10:22
Зовсім не виправдовую такі програші, але якраз із-за того, що всім нас***ть на професійний спорт і на баскетбол зокрема, вони так і виступають. Добре, що хоть так... . Гірше якщо ніяк не буде, а так хоть є на що піти подивитися (на команди і гравців, які приїзджають). Волиньбаскету - витримки та удачі.
Лучанин до вболівальник Показати IP 26 Грудня 2016 11:12
Але ж є команди, які і за такої підтримки показують результати (волейбол).
Привіт до Ярик Показати IP 27 Грудня 2016 11:16
А мені імпонує ця команда (група людей). Вони не здаються...постійно борються за свої переконання. Молодці. Ми спільно досягнемо мети.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus