USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньбаскет» закріпився на дні «турнірки»

20 Листопада 2014 20:36
У другому турі Вищої ліги луцький БК «Волиньбаскет» на виїзді зіграв два матчі з БК «Запоріжжя». Нагадаємо, перед цим лучани зазнали подвійної поразки від київського «Авангарда».

Втомленими після київських поразок підопічні Дмитра Чайковського прибули до Запоріжжя. У першій грі суперники вивчали один одного, адже раніше команди ще ніколи не зустрічалися, БК «Запоріжжя» - цьогорічний новачок Вищої ліги. Але на домашньому паркеті «козаки» почувалися впевненіше. Примітно, що запорізьким баскетболістам надзвичайно фортило з дальніми кидками. А волинська розбалансована та ще й втомлена команда тільки акліматизовувалася, адже довгий час вирішувалися фінансові питання, через що у лучан не було належної міжсезонної підготовки – 90:73.

БК «Запоріжжя» - «Волиньбаскет» (Луцьк). 90:73 (22:15, 18:19, 29:19, 21:20)

У матчі-відповіді у грі гостей настала «відлига». Було помітно, що лучани зуміли мінімально відновитися і показали впевнену гру. До великої перерви суперники йшли нога в ногу – 43:42. Першими здалися лучани. Гра у третій партії їм зовсім не йшла, в результаті вони відстали на 13 пунктів. Правда, у фінальній чверті волиняни зі всіх сил старалися виправити свої помилки і скоротити відставання, не вистачило зовсім трохи – 83:79.

БК «Запоріжжя» - «Волиньбаскет». 83:79 (22:21, 21:21, 24:12, 16:25)

«Наша команда ще не зіграна, ми зібралися лише за десять днів до старту сезону. У Запоріжжі першу гру ми старалися, але скажу відверто, що не все вийшло. Гравці не виконали настанови щодо комбінаційних моментів у грі, - коментує головний тренер БК «Волиньбаскет» Дмитро Чайковський. - У другому матчі ми вже старалися помаленьку грати в атаці. Нас трошки фізично не вистачило, тому з-під кільця багато не забили, бо високі гравці були дуже втомлені. Хоча в останній чверті ми одним кидком могли перевести гру в овер-тайм».

Наступні ігри «Волиньбаскет» нарешті зіграє у Луцьку. Суперником волинян стане харківська «Авантаж-Політехніка». Ігри відбудуться у спорткомплексі СНУ імені Лесі Українки у суботу, 22 листопада, о 18:00 та у неділю о 15:00.

«Харківську команду ми добре знаємо, бо вони разом з нами вже п’ятий рік виступають у Вищій лізі. Ми знаємо, що від кожного гравця очікувати, знаємо всі їхні тактичні схеми, - розповідає Дмитро Йосипович. - Будемо старатися перемогти, минулого сезону це нам вдавалося».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus