USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Волиньбаскету» до перемоги не вистачило 5 очок

1 Жовтня 2016 18:13
БК «Волиньбаскет» не вистачило 5 очок для перемоги, – повідомили у прес-службі клубу «Волиньбаскет».

Напередодні нового сезону Суперліги Парі-Матч керівництво волинського баскетбольного клубу було з головою зайняте пошуками партнерів, аби таки заявитися в найсильніший чемпіонат країни.

Через це лучани не мали ані міжсезонки, ані товариських матчів – лише тренувальний процес і Кубок Корбана. Тож про жодні декларування серйозних завдань не йшлося, хіба тільки гравці та головний тренер зазначили, що однозначно прагнутимуть пробитися до зони плей-офф.

У таборі ж Кременчука навпаки – поставлено доволі таки високі завдання. Президент БК «Кремінь» Віктор Кобзистий їх озвучив так: «У Кубку України пробитися до Фіналу чотирьох, а у регулярному чемпіонаті потрапити до п’ятірки найкращих з перспективою грати у півфінальній серії плей-офф».

Загалом же спеціалісти йменували дуель кременчуцького й луцького клубів як битву темних конячок. Так вона й почалася. Артем Чемякін – то не тільки ім’я одного з новачків БК «Волиньбаскет», а й автора перших набраних очок для команди у сезоні-2015/16. Саме центровий лучан скоротив до 3:2. У стилі терезів пройшла половина стартової чверті.

І щойно гості спробували відірватися 5:9, тренер господарів взяв тайм-аут. Потім волиняни продовжили нарощувати перевагу +5, але «Кремінь» не відпускав. Понад те, закрутивши темп, Кременчук зумів таки 10-хвилинку виграти 24:23.

На початку другого часового відрізка «Волиньбаскет» знову вирвався вперед 24:28. Проте знову лучани загальмували і за кілька хвилин отримали вже відставання 34:31. Попервах не пішла гра у новачка Фурса.

Перерва від Дмитра Чайковського нічого не змінила, й «Кремінь», окрилений таким успіхом, продовжив набирати – 36:31, 38:34.

У другій половині гри господарі й надалі тримали мінімально комфортну дистанцію, й за 5:11 до сирени табло місцевої КДЮСШ-2 показувало цифри 46:38. «Кремінь» раз-по-раз досягав відриву в +10, але до честі команди з Луцька третя чверть закінчилась за 54:52.

У четвертому періоді почався хаотичний обмін, в якому більш успішними були гравці «Кременя». Баскетболісти з Волині не завжди встигали за переміщеннями опонентів.

За хвилину до кінця рахунок був 66:63. І тут був шанс Луцьку відігратися, але огріх в обороні призвів до чистого влучного триочкового. В останні секунди волиняни намагалися дістати суперника, але зусилля виявилися марними.

Тож прикра поразка «Волиньбаскета» 70:67.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
чуй Показати IP 1 Жовтня 2016 19:36
щось завжди нехватає, то грошей то очок, то діти якісь вже дорослі. А казали що 80% діток з дюсш-1
Гравець до чуй Показати IP 1 Жовтня 2016 22:13
А в тебе в імені точно та перша літера?
007 до Гравець Показати IP 2 Жовтня 2016 19:22
дутий клуб, якій лучанам непотрібен.
Микола Показати IP 2 Жовтня 2016 07:55
Кремінь у потрібний момент додав, а Волиньбаскет ні. Вся різниця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus