USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянка виграла «бронзу» на Паралімпіаді в Сочі

8 Березня 2014 11:31
Волинська біатлоністка Юлія Батенкова програла чемпіонці 50.5 секунд, посівши третє місце у жіночій гонці стоячи на 6 кілометрів, інформує ТСН.

У Сочі стартували Зимові Паралімпійські ігри-2014. В перший день змагань розігрується 12 комплектів медалей. Перші медалі розіграли біатлоністи та біатлоністки.

Українці вибороли вже три медалі - "срібло" та дві "бронзи". У жіночій гонці на візках на 6 кілометрів "золото" виграла німкеня Андреа Ескау. Росіянка Світлана Коновалова програла їй 18.7 секунд, а українка Олена Юрковська програла переможниці 27.2 секунд.

Ще одна українка - Людмила Павленко - посіла сьоме місце.

Чоловічу гонку на 7.5 кілометра на візках виграв господар змагань Роман Пєтушков. Лиш 8.2 секунди програв йому українець Максим Яровий. Третім став японець Козо Кубо, програвши переможцю 41.9 секунд. Михайло Ткаченко посів 12-те місце, а Олександр Корнійко - 17-те.

У жіночій гонці стоячи на 6 кілометрів перемогла росіянка Альона Кауфман. 30.2 секунди їй програла співвітчизниця Анна Міленіна. А українка (з Волині) Юлія Батенкова програла чемпіонці 50.5 секунд. Олександра Кононова фінішувала 5-ю, Людмила Ліашенко - 7-ю, а Ірина Буй - 11-ю.

Ще три комплекти медалей сьогодні розігрується у біатлоні і шість гірськолижному спорті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Березня 2014 11:36
не підтримую участь параолімпійців в сцочах під час військової інтервенції кремлядських військ і вважаю це проявом колабораціонізму та неповаги до українського народу
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Березня 2014 11:59
что ты сам сделал для ивалидов!!!! не мешай им показывать себя на мировой арене, в спорте!!!! иди лучше стырь убирай и парки!!!! сделай свой город европейским, и даже лучше что европейцы сами к украине присоединялсь!!!
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 8 Березня 2014 20:54
можна подумати, що ти щось зробив для інвалідів. а я регулярно надаю спонсорську допомогу. так іди поприбирай в парку, де такі як ти наригали
25 до НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Березня 2014 12:20
Це неправильно. Якби цю олімпіаду бойкотували хоча б десяток країн - можливо, то було б доцільно. Олімпіада для будь-якого спортсмена - це мрія всього життя, і для більшості вона таки нездійсненна... Не можна відбирати шанс і надію у цих мужніх людей... Тим більше своєю участю, прес-конференцією, одиничним виходом на відкритті вони навпаки дуже добре продемонстрували світові свою позицію. Хай їм щастить!
НЕЛУЧАНИН до 25 Показати IP 8 Березня 2014 20:57
олімпіаду бойкотують лідери багатьох країн. і не треба на когось пальцем показувати. агресію проявлено до рідної держави . проявити себе можна не лише в олімпійських іграх. брати ж участь у МИРНОМУ заході на території агресора щонайменше аморально
emihrantka Показати IP 8 Березня 2014 12:33
Для тих хлопців і дівчат -це єдиний спосіб достойно заробити грошей на подальше життя і я їх підтримую ! Дуже була розумна акція-український прапор ніс один спортсмен з сумним обличчам;саме цей епізод вчора неодноразово транслювали всі телеканали Євросоюзу .
НЕЛУЧАНИН до emihrantka Показати IP 8 Березня 2014 21:00
для людей, в яких є почуття власної гідності, можливість заробити 5 центів - не превалююча мета. очевидно, у наших параолімпійців почуття власної гідності лежить глибоко на дні капшука з грошима
ДО ЮЛИ! Показати IP 8 Березня 2014 19:06
ТИ Молодець!!!!Слава Украіні!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus