USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волиняни – переможці Кубка України зі спортивної ходьби

5 Листопада 2014 14:33
У Мукачево Закарпатської області відбувався Кубок України з 31 жовтня по 2 листопада з легкої атлетики зі спортивної ходьби на 10 км та Всеукраїнські змагання «Кубок Карпат». Здобувати спортивні звитяги на закарпатській землі вирушила і команда спортсменів з Волині, яка в підсумку підтвердила свій професіоналізм.

Про це повідомили у прес-службі Управління молодіжної політики Волині.

Приємно, що окрім спортсменів з різних куточків України, участь у змаганнях взяли спортсмени із Європи. Згідно з підсумками трьох змагальних днів наші спортсмени здобули дев`ять нагород. Порадували результатами волинські жінки, які здобули три медалі. Призерками Кубка України стали Надія Боровецька (2 місце, ШВСМ, тренер Калатка М.Ф.), Василина Вітовщик (3 місце, ШВСМ, тренер Калитка М.Ф.) та Валентина Мирончук (молодь, жінки; ШВСМ, тренер Яловик В.Т.).

Ще 4 призових місця здобули дівчата та юніорки. «Срібло» у змаганнях юніорок завоювала спортсменка з Луцького району Марія Філюк (ДЮСШ Луцького району, тренер Яловик В.Т.). Переможницями та призерками серед дівчат стали такі спортсменки: Дарина Касьян (1 місце, 2000 м, тренер Борисюк І.Б.), Валерія Шоламіцька (1 місце, 2000 м, тренери Борисюк І.Б., Шахно С.М.) та Анна Яцевич (3 місце, 2000 м, тренери Борисюк І.Б., Шахно С.М. ).

У змаганнях чоловіків друге місце посів Іван Банзерук (ШВСМ, тренер Яловик В.Т.). Переможцем серед юніорів став вихованець того ж тренера Дмитро Собчук. У загальнокомандному заліку на всеукраїнських змаганнях наші спортсмени здобули перше загальнокомандне місце, що, без сумніву, є високим результатом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus