USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни взяли участь в Чемпіонаті України з бодібілдингу

25 Жовтня 2015 11:25
Важлива для усіх бодібілдерів країни подія – Чемпіонаті України з бодібілдингу від федерації IFBB – відбулася у Дніпропетровську з 16 по 18 жовтня. Повна назва змагань звучить, як: «Чемпіонат України з чоловічого бодібілдингу, фітнесу, класичного бодібілдингу, фізік та жіночого фітнесу, бодіфітнесу, фізік бікіні та дитячого фітнесу». Захід відбувся в ПК «Машинобудівників».

З кожним роком як вид спорту бодібілдинг набирає все більшої популярності не лише серед чоловіків, а й серед жінок. Про це свідчить велика кількість конкурсантів в надзвичайно хорошій формі на цьогорічному Чемпіонаті та якість їх підготовки. Взагалі, варто нагадати, що перший чемпіонат з бодібілдингу на території України відбувся в 1972 році в місті Бердянську Запорізької області.

Цього року Волинську область представляло кілька спортсменів.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ ВОЛИНІ З БОДІБІЛДИНГУ. ФОТОРЕПОРТАЖ

Незважаючи на шалену конкуренцію та надзвичайно високий рівень конкурсантів Волинські спортсмени зуміли увійти до 10-ки сильніших, а Ігор Степанов - до 5-ки. Честь області захищали : в категорії чоловіки - юніори класичний бодібілдинг понад 80 кг – Анаколов Іван; в категорії чоловіки - юніори класичний бодібілдинг абсолютна категорія – Ігор Степанов ; в категорії жінки бікіні до 169 см – Бондарук Романа; в категорії чоловіки фізік до 178 см – Папежук Антон. Крім того участь в змаганнях брали Дмитро Сидорчук та Віталій Андрійчук.

Для Івана Анаколова це перший Чемпіонат України. Спортсмен взяв участь в змаганнях завдяки фінансовій допомозі Фонду «Новий Луцьк».
Іван Анаколов
Іван Анаколов
Ігор Степанов
Ігор Степанов

Для усіх учасників ці змагання надзвичайно важливі, адже саме тут можна заявити про себе і отримати «путівки» на чемпіонати Європи або світу. Щоб зрозуміти? наскільки високий рівень підготовки учасників, варто проглянути фотозвіт зі змагань.

Впевнені, що наступний чемпіонат буде представлений набагато більшою кількістю виступаючих спортсменів з Волині та ще вищими результатами.

Ілля Блаженко

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus