USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни їдуть на чемпіонат Європи з джиу-джитсу

19 Березня 2014 18:05
Дев'ятеро волинян перемогли на Чемпіонаті України з джиу-джитсу. Відповідно, ці 9 наших спортсменів автоматично стають претендентами на участь в чемпіонаті Європи, який має відбутися влітку.

Чемпіонат України з джиу-джитсу відбувся 14-16 березня 2014 року в Кривому Розі. Спортсмени приїхали з Київської, Донецької областей та з таких міст: Київ, Харків, Кривий Ріг, Одеса, Миколаїв, Івано-Франківськ, Біла Церква, Запоріжжя, Луцьк.

Згідно з результатами змагань, у різних вікових та вагових категоріях спортсмени з Луцька здобули 5 золотих, 2 срібних і 3 бронзових медалей.

«Це змагання високого рівня, адже кожен спортсмен має особистий залік. Ті, хто зайняли призові місця,- їдуть на чемпіонат Європи. Цього року ми вибороли більше призових місць. Торік було 6 медалей, зараз у нас 10 нагород», - розповідає Інформаційному агентству Волинські Новини прес-секретар обласної Асоціації джиу-джитсу України Олена Василевська.

У Луцьку цим спортом займається більше півсотні людей.

«Це особливий вид бойового мистецтва, адже тут є боротьба, ударна техніка, больові прийоми. У спортсменів виховується відповідальність, дисциплінованість, що дуже необхідні під час тренування, аби уникнути травмувань. Окрім того, в нашому спорті присутній філософській зміст, ми виховуємо у наших спортсменів патріотизм, мужність, загартовуємо фізично», - додає Олена Василевська.

Переможці Чемпіонату України:

Перші місця здобули – Максим Смірнов (вікова категорія 12-14 років, до 55 кг), Назар Смірнов (вікова категорія 12-14 років, до 45 кг), Максим Гераськів (вікова категорія 18-20 років, 62 кг), Червонящий Владислав (вікова категорія 18-20 та 21+ років, 69 кг), який виборов 2 перших місця у двох різних вікових категоріях.

Другі місце зайняли - Богдан Мочульський (вікова категорія 18-20, 62 кг), Микола Крат (вікова категорія 21+ років, 77 кг).

Треті місця посіли – Федосов Віталій (вікова категорія 12-14 років, до 60 кг), П’ятачук Наталія (вікова категорія 12-14 років, до 55 кг), Ярослава Міщук (вікова категорія 21+ років до 55 кг).

Участь у Чемпіонаті організовано Волинською обласною організацією Асоціації джиу-джитсу України.

На Волині Національну федерацію джиу-джитсу України очолює Ігор Юхименко, який є тренером луцьких спортсменів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus