USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин став чемпіоном України з джиу-джитсу

6 Грудня 2016 20:28
Цьогорічний Чемпіонат України з бразильского джиу-джитсу (БДД) - подія, яка увібрала в себе велику кількість захоплюючих сутичок, сильну клубну конкуренцію та цікаві борцівські техніки. Проте саме змагання 2016-го стали для нашого земляка знаковими, бо він став чемпіоном України.

Змагання відбулися вихідними в Києві.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів спортсмен, тренер волинського клубу та команди «GARDA» Михайло Савчук.

«Як правило «BJJ UKRAINE OPEN» - змагання, на які з'їжджається найбільша кількість клубів з усієї України задля боротьби за чемпіонські нагороди. Окрім українців, у чемпіонаті брали участь гості з Молдови, Румунії і Білорусі», - розповідає Михайло.
На змаганнях волинські борці здобули 2 нагороди - 1 місце Михайло Савчук (категорія 85 кг, сині пояси, ветерани) та 3 місце Михайло Іщук (категорія 70 кг, білі пояси, дорослі).

Зауважимо, що останні три роки Михайло Савчук виборював срібні нагороди на Чемпіонаті України, а цими вихідними – золоту. Щодо Михайла Іщука, то він у 1-й сутичці здолав фаворита своєї вагової категорії, вперше отримавши бронзу.

«Для нас обох це особливі нагороди, до яких ми так довго тренувалися й, нарешті, показали бажаний результат.

Від імені усієї команди висловлюю велику подяку всім тим, хто вірив і допомагав: Олексію Шмігелю, Вадиму Борецькому (ТОВ «Авто Вест Груп») та Андрію Матвійчуку (ТзОВ «Західна лінія»), за фінансову підтримку Клубу «GARDA», - дякує тренер Савчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Кіця Показати IP 6 Грудня 2016 21:02
Молодці, вітаю!!!
Вітаю! Показати IP 7 Грудня 2016 10:13
Молодці як завжди !!!
V()V Показати IP 7 Грудня 2016 10:28
Неймовірні молодці! Так тримати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus