USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волиняни повернулися з Молдови переможцями серед борців джиу-джитсу

16 Березня 2016 08:35
Волиняни здобули шість перемог на Відкритому Чемпіонаті Молдови з Бразильського джиу-джитсу «BJJ MOLDOVA OPEN 2016». За звання кращого змагалися близько 300 спортсменів з різних країн світу.

Змагання відбулися минулими вихідними в Кишиневі.

Зі слів тренера Клубу джиу-джитсу і дреплінгу «GARDA» Михайла Савчука, на змагання прибули спортсмени з України, Молдови, Білорусі, Румунії, Росії.

«Приблизно 300 спортсменів з’їхалися на 1-ий Відкритий Чемпіонат Молдови з Бразильського джиу-джитсу «BJJ MOLDOVA OPEN 2016». Змагання відбувалися в спорткомплексі Кишинівського Університету фізичного виховання. Відзначу, що рівень Чемпіонату був досить високий, про що свідчать чимало гарних і запеклих сутичок, в яких наші хлопці вибороли 6 призових місць.

Такі змагання дають можливість спортсменам загартувати себе, поділитися та здобути новий досвід. Більше того, тут представники різних країн і школи джиу-джитсу, що є особливо цінним для нас, позаяк це дає можливість спортсмену бачити чиїсь плюси та свої мінуси й вдосконалюватися. Окрім того, ці змагання стали гарною можливістю познайомитись з достойними людьми, поділитись досвідом і просто поспілкуватись», - розповідає у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Михайло Савчук.
Переможні місця серед волинських спортсменів здобули:

- 1 місце - 65 кг - Тимофій Москалець

- 1 місце - 75 кг - Михайло Іщук

- 3 місце - 65 кг - Тімур Шмігель

- 3 місце - 75 кг - Юрій Самуленков

- 3 місце - 75 кг - Тарас Орган

- 3 місце - 80 кг - Олександр Устимович

Золотий призер Чемпіонату Молдови Михайло Іщук провів 4 сутички й отримав блискавичні перемоги у трьох поєдинках больовими прийомами.

«Для нашої команди це був перший і доволі успішний досвід виступу на змаганнях такого рівня за межами України. Навички і вміння борців Чемпіонату Молдови приємно здивували. Втім, ми теж показали клас й достойно представили честь області на міжнародному рівні», - розповів Михайло Іщук.

А його тренер Михайло Савчук наголошує, що поїздку вдалося здійснити завдяки небайдужим людям, які не стояли осторонь проблем клубу.

«Клуб «GARDA» висловлює велику подяку всім тим, хто вірив у нас і допоміг команді виїхати з-за кордон. Дякую за підтримку Фонду Ігоря Палиці «Тільки Разом», зокрема за кошти на придбання кімоно для виступу на змаганнях; ПП «Агро-Експрес-Сервіс», в особі Василя Івановича Мухи за отримання тренувального інвентарю для підготовки спортсменів; Олексію Шмігелю, Вадиму Борежцькому (ТОВ «Авто Вест Груп») та Євгенію Блащуку (ГО «Волинське об’єднання підприємтсв-метал») за фінансову підтримку. Також окрему подяку хотілось би висловити Клубу «Інсайт», зокрема Ігорю Веремію і Вʼячеславу Паліївцю, а також директору ДЮСШ №2 Валерію Панчуку за допомогу в підготовці команди», - подякував Михайло Савчук.

До слова, окрім міжнародних змагань представники команди здобули перемогу й на змаганнях обласного рівня. Зокрема вихідними в приміщенні спортивного клубу «Естет» проходив Чемпіонат Волинської області зі змішаних єдиноборств на якому вихованці Клубу «GARDA» здобули дві золоті нагороди: Андрійчук Максим - 65 кг вікова 16-17 р та Хомов Станіслав - 65кг вікова 14-15 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Garda Показати IP 16 Березня 2016 12:22
https://www.youtube.com/watch?v=_h5CNFVq0lw
SmBd Показати IP 16 Березня 2016 15:59
Так тримати! Молодці!
антон Показати IP 16 Березня 2016 16:40
Респект! Ви найкращі
Веремій Ігор Васильо Показати IP 17 Березня 2016 14:47
Респект та Повага!!! Раді за ВАШІ ДОСЯГНЕННЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Самовідданість справі, з якою Михайло Савчук веде за собою своїх учнів, завжди заслуговувала повагу у його колег!!! Так тримати "ГАРДА"!!! Гордимось тим, що ВАРИМОСЬ з вами в ЄДИНОМУ БІЙЦІВСЬКОМУ ЕНЕРГЕТИНОМУ ПОЛІ ОДНОДУМЦІВ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus