USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин встановив новий рекорд України з жиму лежачи

18 Листопада 2018 19:45
Волинський спортсмен Михайло Малкуш на Кубку України з жиму лежачи в Коломиї встановив новий рекорд України серед юніорів. Волинянин у ваговій категорії до 59 кг впорався з вагою 190 кг, що на 2,5 кг перевищує рекорд Європи, який належить йому ж.

Про це у Фейсбук повідомив тренер спортсмена Олег Хомяк.

Загалом за найвищі нагороди боролися четверо представників команди «Volyn Strength».

Так, Ірина Воробйова у ваговій категорії до 72 кг показала свій кращий результат - 147,5 кг. Спортсменка стала володаркою Кубку України у своїй категорії та абсолютною чемпіонкою серед жінок.

Софія Бабіляс посіла третю сходинку п‘єдесталу у ваговій категорії до 63 кг з результатом 80 кг.

Приходько Оксана, яка виступала поза конкурсом, в категорії до 52 кілограм показала 125 кг у другій спробі, а в третій витиснула 132,5 кг, результат який перевищує на 2,5 кг рекорд України, що належить їй же. Проте через технічні помилки спроба не була зарахована.

У командному заліку серед жінок команда Волинської області посіла третю сходинку.

Зауважимо, що Михайло Малкуш, Ірина Воробйова та Оксана Приходько пройшли відбір на чемпіонати світу та Європи 2019 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus