USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянин встановив світовий рекорд у змаганнях зі стрільби

14 Вересня 2016 13:03
Лучанин Олександр Колодій встановив чотири рекорди світу у змаганнях з кульової стрільби. Рекордсменкою стала і його дружина Світлана Яценко.

Наші земляки відзначилися на першому чемпіонаті світу з кульової стрільби серед спортсменів із вадами слуху, що 7-15 вересня відбувся в російському місті Казані (Республіка Татарстан).

Участь у чемпіонаті брали 16 країн: Греція, Ізраїль, Індія, Кіпр, Китайський Тайбей, Латвія, Монголія, Німеччина, Росія, Сербія, Угорщина, Україна, Фінляндія, Чехія, Хорватія, Швейцарія.

У складі української збірної було троє волинян: заслужений майстер спорту України Олександр Колодій, майстер спорту України міжнародного класу Світлана Яценко та майстер спорту України Наталія Димитрашко.

Як розповів тренер волинських спортсменів Олександр Платонов, згідно з підсумками чотирьох днів змагань Олександр Колодій встановив чотири світові рекорди. Рекордні результати Сашко показав у стрільбі з довільного (двічі) та пневматичного пістолетів, а також у швидкісній стрільбі зі стандартного малокаліберного пістолета. В особистому заліку Олександра – дві золоті, одна срібна й одна бронзова медалі.

Світлана Яценко також успішно виступила на чемпіонаті, здобувши «золото». Останнього дня змагань вона стала чемпіонкою світу і встановила світовий рекорд у фінальній стрільбі з пневматичної гвинтівки.

Варто зазначити, це останні офіційні змагання світового рівня перед Дефлімпійськими іграми, що відбудуться 2017 року в Туреччині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 14 Вересня 2016 14:01
саня красава так тримати
вова Показати IP 14 Вересня 2016 14:35
а чо наша збірна зі стрільби поїхала в Казань? хай би краще на Донбас

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus