USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Волинські каратисти привезли нагороди з Дніпра

20 Квітня 2017 17:06
У Дніпрі місцеві каратисти гілки кіокушинкайкан запросили гостей на подвійні змагання – відкритий чемпіонат України з Кіокушинкайкан карате (IKO Matsushima) в розділі «куміте» серед чоловіків та жінок і відкритий всеукраїнський турнір з кіокушинкайкан карате серед юнаків у вікових категоріях 12-17 років. Змагання зібрали трішки менше сотні учасників.

Волинь представляли п’ятеро спортсменів. У суддівстві брали участь волиняни сансей Вадим Шумік та семпай Василь Шевчук. Головним суддею змагань був голова волинського осередку шихан Дмитро Волинець.

Організатори прагнули перетворити звичайні спортивні змагання на справжнє шоу. Тому поєдинки проводилися не в спортзалі, а в залі розважального комплексу. Кожен вихід спортсменів і початок поєдинків супроводжувала музика, а татамі висвітлювалося безліччю прожекторів. Вихід на фінальні поєдинки бійців оголошував професійний ринг-анонсер, з перерахуванням досягнень кожного спортсмена. Кожен поєдинок показував, що команди привезли на турнір своїх найкращих бійців.

З п’яти волинських бійців троє зайняли призові місця. Олександр Колодій з Ковеля став другим. Срібло також дісталося лучанину Давиду Довгаю. Любомир Марищук з Луцька виборов бронзу. Владиславу Білому не вдалося пройти більш досвідченого суперника з Дніпра. А Олег Снитюк виступав серед чоловіків у ваговій категорії до 70 кілограмів. Хлопець пройшов у четвірку кращих, проте програв за вихід у фінал. А в боротьбі за третє місце він поступився лише у другому додатковому часі.

«Загалом виступом наших спортсменів задоволені на 90 %. Також дуже задоволені організацією, фінали проходили, як професійні поєдинки, що було доволі видовищно. Каратисти виходили під музику, а їх імена та регалії оголошував професійний ринг-анонсер», - розповів тренер Василь Шевчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬК ПРИЙМАВ ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З КАРАТЕ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus