USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинська борчиня перемогла на престижному турнірі

22 Жовтня 2016 08:00
Волинська борчиня Юлія Ткач перемогла на другому Всеукраїнському відкритому турнірі з вільної боротьби «Меморіал заслуженого тренера України Володимира Стадніка».

Нагадаємо, на минулорічних змаганнях Ткач теж зайняла перше місце.

Віддати шану видатному тренеру на турнір прибули не лише досвiдченi вiтчизнянi спортсменки, але й іноземки з Бiлорусі, Азербайджану, Литви та Молдови, серед яких чимало титулованих борчинь – переможців та призерів Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи, Юнацьких Олімпійських ігор.

Вихованка ковельської школи боротьби Юлія Тка без проблем перемогла у своїй вазі (63 кілограми). У фіналі Юлія здолала Світлану Рижикову зі Львова.

«Ми всі - люди, і коли я виходжу на поєдинок, то щоразу страшно, незалежно чи це обласні змагання, чи Олімпійські ігри. Коли стаєш на татамі, починають труситися руки, ноги, пітніють долоні, але треба вміти себе контролювати: вдих, видих. І тут розумієш, що на цьому місці лише двоє – ти і суперник, немає кроку назад, необхідно боротися і ти борешся», — розповіла спортсменка.

Нагадаємо, волинянка перед бразильськими Олімпійськими іграми очолювала світовий рейтинг у своїй ваговій категорії 63 кілограми. А на цьогорічній Олімпіаді в Ріо Ткач припинила виступ на стадії 1/8 фіналу. На початку 2016 Юлія виборола срібло на Чемпіонаті Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus