USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинські борчині вдало виступили у Хмельницькому

22 Жовтня 2015 08:00
Цьогоріч у Хмельницькому започаткували нові змагання – Міжнародний турнір з жіночої спортивної боротьби пам’яті заслуженого тренера України Володимира Стадника.

До столиці Поділля приїхали найсильніші вітчизняні спортсменки та гості з Польщі, Румунії та Азербайджану. Загалом на турнір прибуло близько ста учасниць. Серед них змагалися і волинські спортсменки.

У ваговій категорії 60 кілограмів «золото» виборола представниця іваничівської школи боротьби Катерина Жидачевська. У вирішальній сутичці Катерина перемогла чемпіонку світу та Європи-2015 серед кадетів Ангеліну Лисак – 7:1.

У категорії 63 кілограми не було рівних ковельчанці Юлії Ткач. Протягом змагань борчиня не поступилась жодним балом, а у фіналі здолала Софію Боднар зі Львова – 10:0. Третє місце у в/к 63 кг посіла волинянка Вікторія Лукінська.

«До цих змагань не було якоїсь спеціальної підготовки. Навпаки на цьому турнірі я тільки втягнулась у тренувальний процес після нетривалого відпочинку. Всі сили зараз потрібно кинути на підготовку до Олімпіади», - розповіла Юлія.

Нагадаємо, на цьогорічному чемпіонаті світу в американському Лас-Вегасі Ткач виборола бронзову нагороду і отримала олімпійську ліцензію. В оновленому світовому рейтингу спортсменка займає третє місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus