USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська борчиня перемогла в Литві

22 Січня 2015 14:06
У столиці Литви Вільнюсі відбувся відкритий Кубок Литви з вільної боротьби. Під час змагань виступили близько ста спортсменів з шести країн Європи. На міжнародних стартах честь України захищала і волинська спортсменка.

Вихованка іваничівської школи боротьби (Заслужений тренер України Іван Палій) Катерина Жидачевська у ваговій категорії 60 кілограмів виборола золоту нагороду. У фіналі волинянка перемогла місцеву спортсменку Індре Бубеліте. Бронзові нагороди у цій віковій категорії отримали литовка Кароліна Латожайте та білоруска Надія Драгунова.

«Катерина неодноразово була в призерах на чемпіонатах України у різних вікових групах, - розповідає тренер з Ковеля Анатолій Мілєхін. – Вона талановита спортсменка. На жаль, на Волині немає достойних умов, щоб тренувати дорослих спортсменів, тому ми відпустили її у Львів, де зараз є велика діаспора волинських борчинь».

Зараз Катерина навчається у Львівському державному університеті фізичної культури. На основі цього вишу була сформована збірна України на литовський турнір.

До скарбнички «синьо-жовтих» потрапило чотири «золота». Крім Катерини Жидачевської переможцями стали Людмила Балушка (вагова категорія до 55 кг), Алла Черкасова (69 кг) і Світлана Рижикова (75 кг). У підсумку наша національна збірна посіла перше місце у командному заліку. Для українських атлетів цей турнір став одним із етапів підготовки до чемпіонату України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ау, Колеги! Показати IP 22 Січня 2015 19:01
У столиці Литви Вільнусі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus