USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська борчиня виборола олімпійську ліцензію

18 Квітня 2016 10:49
Оксана Гергель вдало виступила на першому ліцензійному турнірі з боротьби, що відбувся у сербському місті Зренянін 15-17 квітня. Волинянка завоювала свою першу олімпійську ліцензію в кар’єрі.

У ваговій категорії 58 кілограм Гергель спершу перемогла на туше польську борчиню Агнешку Крол. Чемпіонка Європейських Ігор, володарка бронзи чемпіонату світу та двох бронзових нагород чемпіонату Європи угорка Емесе Барка також програла на туше. В півфіналі Оксана знову показала клас і перемогла на туше! Цього разу – Маріану Есану з Молдови. У фіналі волиняка програла бронзовій призерці чемпіонату Європи Мімі Христовою з Болгарії, але і срібло змагань забезпечило їй путівку на Олімпіаду-2016 в Бразилії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНСЬКА БОРЧИНЯ, ЯКА ПІДКОРИЛА СВІТ: «МАМА ДУМАЛА, ЩО Я ЗАЙМАЮСЯ ТАНЦЯМИ»

У підсумку українська збірна в Зреняніні виборола чотири олімпійські ліцензії. Також перепустку до Ріо отримали Ален Засєєв (в/к 125 кг), Алла Черкасова (в/к 67 кг) та Андрій Квятковський (в/к 65 кг).

Нагадаємо, у 2015 Оксана Гергель стала чемпіонкою світу у неолімпійській ваговій категорії 60 кілограмів в американському Лас-Вегасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сераховичі Показати IP 18 Квітня 2016 20:16
Вітаю! Молодчина! Успіхів в Ріо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus