USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська команда перемогла у міжнародному турнірі з футзалу

19 Грудня 2016 12:49
Протягом 17-18 грудня в спорткомплексі Східноєвропейського національного університету тривав міжнародний турнір з футзалу «Дружба без кордонів».

Участь в змаганнях взяли ветерани віком від 35 років та старші. Всього на паркеті змагалися десять команд: білоруські «Адамс» (Брест), «Верас» (м. Береза), польські «Prywaciarz» (Грубешов), МРЕС (Хелм), українські АФК «Володимир», «Ветеран-Лучеськ» (Луцьк), «Луга» (Іваничі), «Надія» (Хорів), ФК «Володимирівка» (за яку грав колишній нападник «Карпат» Тарас Кабанов), «Лео-Сіті» (Львів).

За регламентом змагань до плей-оффу виходило дві найкращі команди з кожної групи. Суперники грали по два тайми по 10 хвилин кожен.

Після напружених баталій до півфіналу вийшли команди «Надія», «Лео-Сіті», АФК «Володимир», «Ветеран-Лучеськ»:

«Надія» - «Ветеран-Лучеськ» - 3:1

«Лео-Сіті» - АФК «Володимир» - 2:2 (2:1 по пенальті)

В матчі за третє місце перемогу святкувала команда АФК «Володимир». Вона перемогла «Ветеран-Лучеськ» (Луцьк) з рахунком 3:0.

У фіналі ж зустрілися «Надія» (Хорів, Локачинський район) та «Лео-Сіті» (Львів). Волиняни перемогли з рахунком 4:1 і, таким чином, зайняли перше місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus