USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинська лижниця завоювала третю нагороду в Кореї

17 Березня 2017 16:09
На етапі кубку світу в Південній Кореї волинянка Юлія Батенкова-Бауман стала третьою в останній день змагань в категорії жінки стоячи. Для Юлії ця нагорода після двох срібних меделей стала третьою в корейському Пхьончхані.

«Перед цим на спринті у мене було навіть перше місце, але дискваліфікували через незначний фальшстарт. Це прикро. А тут вийшла тільки бронза, бо лижі працювали не зовсім так, як потрібно – не підійшли по змазці. Плюс ще відчувалася втома і моральна пригніченість через дискваліфікацію», - розповіла спортсменка.

Батенкова-Бауман показала третій час – 24:28:4. Примітно, що решта п’єдисталу теж була українською. Золото виборола Олександра Кононова – 23:17.5. А срібло дісталось Людмилі Ляшенко – 23:50.2. До речі, за всі дні змагань кубку світу чотири п’єдистали були винятково українськими.

«Цей факт ще раз доводить, що наші спортсмени зараз є найсильнішими у світі. І це також означає, що мої основні конкуренти – українки», - наголосила Юлія.

У національному рейтингу збірна України зайняла безкомпромісне перше місце з 9 золотими, 11 срібними та 14 бронгзовими нагородами. Другою стала команда США – 7-3-3. А третьою стала Німеччина – 4-4-3.

Цей кубок світу, в якому взяли участь 17 країн світу, у тому числі – національна паралімпійська збірна команда України, яка стала справжнім лідером змагань цього кубку світу, є одним із етапів зимового паралімпійського міжсезоння.

Уже 18 березня стартуватиме наступний етап кубку світу з лижних перегонів та біатлону, що пройде в Японії, в місті Саппоро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus