USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська тренер - у національній жіночій збірній з футболу

13 Червня 2014 11:44
Одного з тренерів луцької «Волині» з фізпідготовки Вікторію Петрович викликали до лав національної жіночої збірної України. Вікторія опікуватиметься фізичною підготовкою футболісток, які найближчими днями проведуть два відповідальні матчі відбіркового турніру Чемпіонату світу-2015. У суботу 14 червня українки на «Львів Арені» змагатимуться із чорногорками, а 19 червня там же поміряються силами із англійками.

Наразі наша збірна йде третьою у групі 6, відстаючи від другого Уельсу на шість очок й маючи два матчі у запасі.

Нагадаємо, що у травні Вікторію Петрович викликали до лав збірної U-17. Вона добре зарекомендувала себе під час тренувань із цією командою й отримала нове запрошення – у головну жіночу команду країни.

«Сьогодні ми вилітаємо з Києва до Львова на два матчі. – розповіла Вікторія Петрович клубній прес-службі. - Дівчата нормально сприйняли нового тренера, сподіваємося знайдемо мову. Мені дуже приємно працювати з найкращими футболістками країни. Багато з них – досвідчені і грамотні спортсмени, тому і я навчуся від них чогось нового. Із іншими збірними України – юнацькими та юніорськими – можливо працюватиму за вільним графіком. А після цього відрядження, до лав національної збірної, 21 червня буду у Луцьку. Тоді почнеться збір «Волині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Осса Показати IP 13 Червня 2014 11:54
Віка не футболістка, а тренер з аеробіки. То різні речі. Будьте уважні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus