USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинські джитсери здобули в Івано-Франківську 8 нагород

28 Березня 2017 20:27
За кубок «Тигра» змагалися волиняни на відкритому чемпіонаті з бразильського джиу-джитсу. Провівши складні сутички, краяни здобули 5 нагород у дорослих вагових категоріях та 3 нагороди серед дітей та підлітків.

Відкритий чемпіонат з бразильського джиу-джитсу (версія в кімоно) серед дітей, юніорів та дорослих на призи клубу «Тигр» відбувся вихідними в Івано-Франківську.

На цих змаганнях Волинь представляла команда борців з клубів ММА, БДД та Греплінгу «ГАРДА».

ЧИТАТИ ЩЕ: НАЙМІЦНІШИЙ МЕТАЛ ГАРТУЄТЬСЯ НАЙСПЕКОТНІШИМ ВОГНЕМ, – МИХАЙЛО САВЧУК

Тренер клубу Михайло Савчук розповідає, що спортсмени виступили досить результативно, втім, додає, що в них бачить чималий потенціал.

«Загалом наші хлопці відпрацювали добре. Проте допускали й помилок, подекуди відчувалося, що декому недостатньо бойового досвіду. Але те, що гардівці вже навчились впевнено і досить технічно перемагати є характерною ознакою нашого клубу. З кожним змаганням наша команда стає міцнішою та складнішою для суперників. Це ще не весь розкритий потенціал наших джитсерів. Я впевнений, що в майбутньому буде більше нагород. Також уся команда висловлює велику подяку всім тим, хто вірив і допомагає нам: Олексію Шмігелю, Вадиму Борецькому та Андрію Матвійчуку за фінансову підтримку клубу «GARDA», - дякує Михайло Савчук.

Так, за підсумками змагань волиняни посіли такі призові місця:

Дорослі: 1 місце - Богдан Бальбуза (-82 кг), 2 місце - Іван Сильман(-70 кг); 2 місце - Михайло Іщук (-76 кг); 3 місце - Олександр Устимович (-76 кг); 3 місце - Едуард Васільєв (-88 кг).

Діти та підлітки: 1 місце - Теодор Ганейчук (-42 кг), 2 місце - Богдан Маковський (-36 кг), 3 місце - Гліб Товстенюк (-45 кг).

ЧИТАТИ ЩЕ: ПРИЗОВИЙ ДУБЛЬ ВОЛИНСЬКИХ ДЖИТСЕРІВ

Зауважимо, що ці змагання є плановими на шляху до підготовки волинян на Чемпіонат України з бразильського джиу-джитсу, який відбудеться в Києві у травні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus