USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські дзюдоїсти пройшли литовську школу

1 Серпня 2014 21:00
24 міжнародний тренувальний збір з дзюдо відбувся у литовському місті Даугай.

Цьогоріч табір відвідали і шестеро волинських спортсменів. Поїздку для них організували віце-президент Федерації дзюдо Волині Олександр Харченко та віце-президент Федерації дзюдо України Олександр Нагібін.

Спортсмени відпочивали і одночасно удосконалювали свої навички. Двічі на день молоді дзюдоїсти зустрічалися на татамі зі своїми однолітками з клубів Литви, Латвії, Румунії, Естонії, Білорусі та Польщі. Тренування проводив спеціаліст з Японії Йошіюкі Сузукі (8 дан).

«Було з ким боротися. Я був на цих зборах два роки тому, тоді був набагато слабший склад. Те, що рівень спортсменів постійно зростає, тільки тішить. Тому ми стараємося молодих дзюдоїстів якомога більше залучати до міжнародних проектів, щоб волинські діти здобували безцінний досвід», - розповідає суддя олімпійської категорії з Луцька Олександр Грицуняк.

Учасники збору також мали цікаву культурно-розважальну програму.

Даугай знаходиться в озерному краї, тому учасники із задоволенням поплавали на суднах. А в останній день, згідно з традицією, усі зібралися на вогнище дружби.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus