USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські дзюдоїсти здобули всі медалі

30 Березня 2016 22:30
Повний комплект нагород завоювали волинські спортсмени на чемпіонаті України з дзюдо серед юніорів та юніорок до 21 року, що відбувся у столиці.

«В особистих зустрічах на київських змаганнях наша команда показала найкращий свій результат. Ще ніколи волинські спортсмени не вигравали повний комплект нагород на юніорських чемпіонатах України. Якщо раніше скарбничку області поповнювали переважно діти, то тепер ми почали здобувати медалі й у старших вікових групах. Це свідчить про те, що волинське дзюдо йде правильною дорогою», - зауважив директор Федерації дзюдо Волині Віталій Терешкевич.

У ваговій категорії 63 кілограми любомльчанка Анна Кухарук виграла золоту нагороду. «У моїй ваговій категорії суттєво виросла конкуренція. Якщо раніше зазвичай боролося 15–17 дівчат, то цього разу було 25 учасниць. Я провела п’ять сутичок і кожна з них не була легкою. Дуже задоволена, що перемогла на чемпіонаті України», – зізнається Анна.

Серед хлопців у групі до 55 кілограмів бронзу виборов інший представник любомльської школи дзюдо Вадим Чернов.

Лучанка Христина Янчук стала другою у своїй категорії 52 кілограми.

Наступного змагального дня потішили волинянки своїх вболівальників і у командних змаганнях ще одним рекордом. Вперше у змаганнях серед юніорок волинянки здобули срібні нагороди, програвши у фіналі лише команді з міста Києва. До нашої команди увійшли Валентина Шмаль, Христина Янчук, Алла Онищук, Тетяна Радошинська, Маргарита Галюк, Анна Кухарук, Ольга Климюк та Анна Польшакова.

«У фіналі інтрига була до останніх секунд, трималася нічия, але трішки не пощастило. Минулого року ми вперше взяли бронзу. Тепер маємо срібло. За логікою речей наступного року слід очікувати вже золотої нагороди», – переконаний Терешкевич.

Після змагань директор ФДВ заохотив найкращих спортсменів краю подарунками. Валентина Шмаль, Анна Кухарук, Вадим Чернов отримали по набору кімоно.

Нагадаємо, на обласній юніорській першості Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» подарував кімоно вихованцям ДЮСШ «Колос».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus