USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинські каноїсти здобули 23 нагороди в Дніпрі

25 Травня 2018 20:25
17-23 травня в Дніпрі відбувся чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед юніорів 2000-2001 рр. н. та молоді до 23 років. Волинська область виборола 4 місце серед молоді та 5 місце серед юніорів (27 команд-учасниць). Каноїсти Волині принесли в загальну скарбничку 23 нагороди різного гатунку, інформує Ковельська міська федерація каное.

Чемпіонат став ще одним етапом відбору для участі в чемпіонаті Європи в категорії «молодь» та «юніори», який відбудеться в місті Ауронцо-ді-Кадоре (Італія). За підсумками змагань у веслувальному Євро-2018 візьмуть участь: по «молоді» - Свиридюк Віктор, по «юніорах» - Грабовець Ілона, Семенюк Павло, Борсук Павло та Яцюк Олександр.

На чемпіонаті України серед молоді до 23 років з Волині виступили Свиридюк Віктор, Шеметило Олександр, Остапчук Назар, Кисіль Антон, Чабан Богдан, Семенюк Сергій, Яцюк Олександр.

Їх здобутки – це 5 золотих, 1 срібна та 3 бронзові медалей.

Золоті нагороди завоювали: Свиридюк Віктор в каное-двійці на дистанціях 1000 та 500 метрів, та в каное-четвірці на дистанції 200 м. разом з Чабаном Богданом, Семенюком Сергієм та Яцюком Олександром. Чабан Богдан фінішував першим на дистанції 200 м. в каное-двійці, та Остапчук Назар з Антоном Кисилем в каное-четвірці.

Срібло приніс успішний фініш Чабана Богдана на дистанції 200 метрів в каное-одиночці.

Бронзу вибороли Кисіль Антон з Остапчуком Назаром в складі каное-четвірки на дистанціях 1000 та 200 метрів та Остапчук Назар в каное-двійці фінішував третім на дистанції 200 м.

Юніори-каноїсти спромоглися вибороти на чемпіонаті 14 медалей різного гатунку.

На найкоротшій дистанції 200 метрів юні каноїсти вибороли 5 нагород. Вибороли золото: в каное-двійці Грабовець Ілона, в каное-четвірці Демчина Ольга, в каное-четвірці - Борсук Павло, Семенюк Павло та Гушинець Олександр.

Срібло – в каное-одиночці виборов Яцюк Саша, а в каное-четвірці Гочачко Влад, Гузь Андрій та Перевознюк Едуард.

Бронзові нагороди вибороли в каное-двійці Гочачко Влад та Гузь Андрій.

Серед юніорів на дистанції 500 м. волинські каноїсти вибороли 6 нагород, а саме: в каное-двійці золото здобула Грабовець Ілона, у каное-четвірці Яцюк Олександр – І місце, Перевознюк Едуард – ІІ місце, дует Семенюк Павло-Борсук Павло в каное-двійці фінішували другими, в каное-двійці Яцюк Олександр – ІІ місце, бронза у каное-двійки в складі Гузь Андрій та Перевознюк Едуард.

Серед юніорів на дистанції 1000 м. відзначились Семенюк Павло в дуеті з Павлом Борсуком, які фінішували третіми, Гушинець Олександр – в каное-одиночці виборов бронзу та в каное-четвірці ще три бронзові медалі в скарбничку принесли Гочачко Влад, Гузь Андрій та Перевознюк Едуард.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus