USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські каратисти привезли нагороди з Дніпра

16 Листопада 2016 22:30
Дніпро приймав чемпіонат України з кіокушинкайкан карате серед чоловіків та жінок і відкритий турнір серед юнаків та юніорів. На дійство завітало більше 100 кращих спортсменів з усіх куточків країни.

«Завдання кіокушину – забрати дітей з вулиці в зали. З ним він успішно справляється. Зі своїх учнів ми виховуємо морально та фізично стійкі особистості. А подібні змагання дозволяють об’єднати різні організації кіокушину та різні міста», - розповів на відкритті змагань голова правління Української федерації «Кіокушинкайкан карате» шихан Дмитро Волинець.

На чемпіонаті серед дорослих двоє учнів Дмитра Леонідовича вибороли срібні нагороди – Дмитро Кулай (вагова категорія до 70 кілограмів) та Василь Шевчук (в/к 60-70 кг), які представляли Волинь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ ВИЗНАЧИЛИ НАЙКРАЩИХ КАРАТИСТІВ ВОЛИНІ

«Рівень спортсменів був високий, що підтверджують напружені та безкомпромісні сутички. Поєдинки пройшли у шаленій напрузі та високому темпі, адже кожен хотів повернутись з нагородою найвищого ґатунку. Тому каратисти на татамі показали надзвичайно високий клас підготовки, витривалості, техніки, та волі до перемоги», - сказав Василь Шевчук.

Зауважимо, Шевчук мусив вболівати не тільки за свій результат, а й слідкувати за виступами своїх учнів. У вересні виповнилося три роки ковельській секції - «Shevchuk Dojo». На цих змаганнях його вихованці вкотре потішили тренера нагородами.

У змаганнях серед хлопців 12-13 років ковельчанин Микола Столярчук у своїй вазі 40-45 кг завоював бронзу. Також третім став лучанин Віталій Білий (в/к +60 кг).

У віковій групі 16-17 років у вазі 60-70 кілограмів на п’єдестал зібралися одразу двоє представників Волині. Золото взяв Давид Довгай з Луцька, а срібло дісталося Дмитру Пісоцькому з Ковеля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus