USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Волинські школярі змагалися за Весняний кубок

11 Березня 2019 20:10
10 березня завершився турнір з міні-футболу серед юнаків 2007–2008 років народження «Весняний кубок–2019», який проходив в спортивному залі луцького НВК №26.

Організатори турніру – Федерація футболу міста Луцька спільно з КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Захід відбувся за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», інформує прес-служба Фонду.

Участь у змаганнях взяли 7 команд: «Волинь-08 (І-ша команда)», «Волинь-08 ІІ-га команда)», «Денді» (Луцьк), ДЮСШ №2 м. Луцьк, ДЮСШ №2 смт Іваничі, ДЮСШ м. Ківерці, ДЮСШ м. Рожище.

Юнаки з величезним запалом енергії боролися за перемогу. Вболівальники, в свою чергу, емоційно підтримували гравців.

За результатами змагань місця розподілилися таким чином:

І місце – «Волинь-08 І»;

ІІ місце – «Волинь-08 ІІ»;

ІІІ місце – «Денді»;

ІV місце – ДЮСШ м. Рожище.

Також визначили кращих гравців у таких номінаціях:

Найкращий бомбардир – Вадим Азіров («Денді»);

Найкращий воротар – Юрій Патійчук («Волинь-08 І»);

Найкращий нападник – Дмитро Коваль («Волинь-08 ІІ»);

Найкращий захисник – Данило Горощук (ДЮСШ м. Рожище).

Представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Дмитро Піддубний привітав переможців та призерів та побажав продовжувати працювати над собою, аби досягти нових вершин у спорті. Він зазначив, що засновник Фонду Ігор Палиця вболіває за розвиток спорту на Волині, тому спортивні проекти – в пріоритеті діяльності Фонду.

«Такі заходи дають можливість дітям реалізовувати свій потенціал. Я впевнений, що серед вас присутні майбутні зірки футболу, які через кілька років захищатимуть честь збірної команди України на світових аренах. Не припиняйте тренуватися та працювати над собою. Завдяки великим старанням, наполегливій праці й дисципліні вам це вдасться», – звернувся до юних футболістів Дмитро Піддубний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Респект! Показати IP 12 Березня 2019 08:57
Спорт -то здоров'я ! Здоров'я багато не буває !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus