USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські спортсмени здобули медалі на змаганнях з біатлону і лижних гонок

13 Січня 2018 09:00
Чемпіонат України з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату відбувся з 6 по 11 січня у селі Яворів Львівської області.

Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» відрядив на змагання чотирьох спортсменів, з них троє повернулися з нагородами, інформують у прес-службі центру.

У результаті наші спортсмени здобули 8 медалей - з них 5 золотих, 1 срібну та 2 бронзових, що дозволило зайняти ІІ місце в загальнокомандному заліку.

Наталія Шишолік, яка є студенткою Академії рекреаційних технологій і права, здобула 2 золотих медалі (5 км., лижні гонки, вільний стиль та 6 км., біатлон, спринт) серед спортсменів на візках.

Досвідчена Юлія Батенкова-Бауман здобула 2 золотих медалі (5 км., лижні гонки, вільний стиль та 1,6 км., лижні гонки, класичний стиль) та 1 срібну нагороду (6 км., біатлон, спринт) серед спортсменів з ампутацією верхніх кінцівок.

Богдана Конашук здобула 1 золоту нагороду (6 км., біатлон, спринт) та 2 бронзові (5 км., лижні гонки, вільний стиль та 1,6 км., лижні гонки, класичний стиль) серед спортсменів з ампутацією верхніх кінцівок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus