USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські волейболістки залишились без капітана

31 Липня 2015 18:45
Луцька волейбольна команда «Континіум-Волинь-Університет» у літньому міжсезонні зазнала кадрових втрат. Її склад покинули троє гравців, серед яких і двоє гравців основи.

Так, з нового сезону за луцький клуб більше не гратиме зв’язка і капітан останніх років Анна Житовоз. У «Волині» Анна виступала під другим номером.


Також у майбутньому сезоні головному тренеру волинянок Богуславу Галицькому не доведеться розраховувати на гравця другої зони Юлію Молодцову.


Юлія Козачковська теж вирішила піти з луцької команди.


Зазначимо, для дівчат ВК був першим і єдиним професійним клубом. У її складі вони двічі ставали срібними призерами Суперліги та двічі вигравали Кубок України.

Таким чином ВК «Континіум-Волинь-Університет» за літо втратив основу команди. Можливо, що команду залишить і єдиний в області майстер спорту міжнародного класу з ігрових видів спорту Анна Степанюк. Нагадаємо, нещодавно Анна у складі збірної України завоювала срібні медалі на Універсіаді в Кореї.


Та головний тренер лучанок Богуслав Галицький зазначає, що кадрового голоду команда не відчуватиме, хоч і не збирається підписуватися новими гравцями. Як і останні два сезони він робитиме ставку на молодь.

«Моя заслуга як тренера – виростити гравців такого високого класу. Якщо дівчата прагнуть спробувати свої сили в інших командах, я - не проти. Завдяки розвиненій системі жіночого волейболу в місті ми швидко знайдемо заміну. в Луцьку півтисячі дівчат займаються волейболом і кожна прагне вирости до головної команди. У новому сезоні у багатьох з’явиться цей шанс. Ми робитимемо ставку тільки на молодь», - пояснив Галицький.

Нагадаємо, сезон 2014/2015 років ВК «Континіум-Волинь-Університет» закінчив на п’ятому місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волейболу - 120! Волинський погляд
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus