USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Половина основи ВК «Континіум-Волинь-Університет» - у лазареті

19 Січня 2015 22:00
Менше години чистого часу знадобилося тернопільській «Галичанці», щоб обіграти у матчі-відповіді восьмого туру Суперліги знекровлену ВК «Континіум-Волинь-Університет».

«Континіум-Волинь-Університет» - «Галичанка-ТНЕУ» - 0:3 (16:25, 11:25, 20:25)

На відміну від першого матчу, де між суперниками точилася завзята боротьба, другий ігровий день показав тотальну перевагу гостей. Головний тренер лучанок Богуслав Галицький невиразну гру своїх підопічних пояснює кадровими проблемами. Зазначимо, у суботнішній грі наприкінці четвертої партії травмувалася лідер луцького «Континіума» Анна Степанюк. Ще перед стартом туру лучани не могли розраховувати на Анну Галицьку, Юлію Козачковську та Анастасію Тищенко.

«Нам цього року дуже «щастить»: з основного складу чотири гравці травмовані. Вже немає кого випускати на майданчик. Напевно, буду 15-річних ставити на паркет. Зате всі матимуть ігровий досвід, - каже Галицький. - Нам ще потрібно зіграти дуже багато ігор, не все ще втрачено, будемо боротися. Якщо наш «лазарет» спорожніє, то ми зможемо нормально виступати, тільки ж друге коло розпочинається».

Анна Степанюк відіграє велику роль у команді Луцька. Це підтверджує і головний тренер тернополянок Андрій Романович. «Анна Степанюк в команді робить левову частку роботи і приносить результат. Її відсутність у другій грі далася взнаки. «Континіум» - дуже молода команда, але моментами вони показували досить змістовну і непогану гру», - продовжує Романович.

Капітан волинянок Анна Житовоз розповідає, що її команді потрібно грати у більш відкритий волейбол. «Коли ми граєм емоційно, ми дістаємо такі божевільні м’ячі, а це глядачам подобається і нам теж, - пояснює Житовоз. - Якщо ми зможемо показувати весь час відкритий і такий емоційний волейбол, ми зможемо перемагати. Звісно, потрібно враховувати і свої помилки».

Після восьми турів ВК «Континіум-Волинь-Університет» продовжує займати п’яте місце у турнірній таблиці Суперліги з активом у 20 очок. Від четвертого місця лучанок відділяє 11 очок.

У рамках дев’ятого туру волинянки вдома прийматимуть вінницькй «Білозгар-Медуніверситет». Ігри відбудуться 23-24 січня у залі ОДЮСШ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКА ВОЛЕЙБОЛІСТКА – НАЙРЕЗУЛЬТАТИВНІША У ЗБІРНІЙ



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus