USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинські cпортсмени мають ліцензію на участь у Паралімпійських іграх. І подарунки. ФОТО

7 Лютого 2009 13:35
Двоє волинян нещодавно здобули призові місця під час Чемпіонату світу з зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору. Цих паралімпійців сьогодні вітали з їхніми здобутками у приміщенні Волинської ОДА, – повідомляє 7 лютого репортер «Волинських Новин».
 
Привітати паралімпійців Юлію Батенкову та Юрія Костюка прийшли їхні колеги, близькі та знайомі. З владців вітали спортсменів голова Волинської обласної державної адміністрації Микола Романюк, начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Микола Зайченко та представники Національного Олімпійського Комітету.
 
Волинський губернатор подякував двом спортсменам «за те, що вони є». За словами пана Романюка, це «яскравий приклад – якщо захотіти, то можна зробити все». Микола Романюк презентував Юлії Батенковій та Юрію Костюку квіти та подарунки.
 
За словами Миколи Зайченка, для успішних виступів паралімпійців їм необхідно мати належне спорядження.
 
Пані Батенкова і пан Костюк подякували тим, хто сприяв у досягненні їх успіху.
 
Також луцький журналіст Юрій Яцюк отримав подяку від Національного Олімпійського Комітету.
 
Довідково:
 
Під час Чемпіонату світу з зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору, який проходив нещодавно у фінському місті Вуокатті, команда України посіла ІІ місце.
 
Юлія Батенкова здобула: І місце в лижній гонці на довгу дистанцію, ІІ місце – у лижній гонці на середню дистанцію і у лижній естафеті, ІІІ місце – у лижному спринті і ІV місце у біатлоні.
 
Юрій Костюк на цих самих змаганнях здобув ІІІ місце у біатлоні та лижній естафеті.
 
Ці волинські спортсмени вибороли ліцензію на участь у Зимових Паралімпійських іграх 2010 року в канадському місті Ванкувер.
 
Тренером Юлії Батенкової та Юрія Костюка є Володимир Гащин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus