USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинські держслужбовці визначали найспортивніших з-поміж себе

6 Травня 2009 12:12
Учора, 5 травня, у рамках ІІІ обласної спартакіади «Здоров’я» серед державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, присвяченої 70-й річниці утворення Волинської області та 810-й річниці Галицько-Волинського князівства, у Ковелі, в приміщенні комплексної ДЮСШ, пройшли змагання з шахів, шашок, настільного тенісу, плавання та волейболу серед збірних команд районів та міст, а також структурних підрозділів облдержадміністрації та центральних органів виконавчої влади, організовані управлінням у справах сім\'ї, молоді та спорту облдержадміністрації та управлінням державної служби Головдержслужби України у Волинській області. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Як повідомили у прес-службі управління держслужби Головдержслужби України у Волинській області, відкрили змагання Ковельський міський голова Сергій Кошарук, заступник голови Ковельської райдержадміністрації Олександр Місяць, начальник управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області Валентин Малиновський та начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Микола Зайченко, які привітали учасників змагань, побажали їм успішної боротьби та перемоги сильнішим.
 
За результатами змагань перемогу у загальнокомандних заліках вибороли державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування таких команд:
 
Шахи:
І місце – головне фінансове управління облдержадміністрації;
ІІ місце – Любешівський район;
ІІІ місце – м. Володимир-Волинський.
 
Шашки:
І місце – Ратнівський район;
ІІ місце – Любешівський район;
ІІІ місце – Іваничівський район.
 
Настільний теніс:
І місце – Ковельський район;
ІІ місце – м. Нововолинськ;
ІІІ місце – Горохівський район.
 
Плавання:
І місце – Луцький район;
ІІ місце – м. Луцьк;
ІІІ місце – Старовижівський район.
 
Волейбол:
І місце – Ковельський район;
ІІ місце – Любешівський район;
ІІІ місце – Ратнівський район.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нововолинськ Показати IP 6 Травня 2009 15:28
Хто в робочий день виконував роботу "спортсменів"? Чому наші гроші, гроші платників податків, витрачаються на забаганки держслужбовців? А, взагалі-то, дуже хотілося б, щоб всі вони виїхали "на змагання" десь у Ханти-Мансійськ і більше не поверталися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus