USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські каратисти – найкращі в Україні. Фото

12 Травня 2010 09:49
На чемпіонаті України з карате команда з дев’яти волинських спортсменів в загальному заліку зайняла перше місце.
Змагання відбувалися в Бердянську. Каратисти привезли на Волинь десять золотих, дев’ять срібних та три бронзові медалі.
Як розповів тренер команди, президент Всеукраїнської федерації карате Олександр Криско, наші спортсмени в контактних змаганнях п’ять поєдинків закінчили достроково – нокаутом. Серед цих спортсменів Владислав Анур’єв, Михайло Микуліч, Вадим Ліщук та Олександра Криско.
Наймолодшій учасниці змагань всього сім років. Дарину Зінкевич батьки привозять на тренування з Торчина. Маленька каратистка привезла три медалі – золоту, срібну та бронзову.

Найкраще на чемпіонаті виступили Олександра Криско (три золоті та дві срібні медалі), Владислав Анур’єв (два «золота» і одна «бронза») та Михайло Микуліч (дві золоті та одна срібна медалі).
До слова, останній учасник здобув ще й кубок за кращу техніку.

Серед дорослих змагався Євген Щур (тренер Сергій Трикос). Він виборов два перших місця, одне друге та третє.
Після того, як переможці прибули до Луцька, їх вітали у тісному командному колі.

Волинські каратисти вже готуються до наступних поєдинків. В складі збірної вони планують поїхати на чемпіонати в Рим та Прагу, які відбудуться 22-23 травня.
А 4 липня в Бразилії проходитиме чемпіонат світу. Олександр Криско зазначив, що у планах поїхати й туди. До слова, усі поїздки на чемпіонати спонсорують батьки самих спортсменів. Оскільки карате – не олімпійський вид спорту, то влада на нього практично не звертає увагу.

Олександр Криско запевнив, що ось уже кілька років поспіль волинські каратисти – в першій трійці на всеукраїнських змаганнях.
Окрім згаданих каратистів на змаганнях Волинь представляли Ігор Микуліч, Микола Галицький та Денис Левицький. Разом з учасниками їздили і двоє суддів з Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus