USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські спортсмени привезли нагороди з міжнародних змагань

15 Листопада 2010 16:57
Волинянин Володимир Бегеза на чемпіонаті світу з бойового самбо у місті Ташкент, що в Узбекистані, виборов третє місце у ваговій категорії понад 100 кілограмів.
Бегеза тренується у заслуженого тренера України Анатолія Бондарєва, повідомляє управління у справах сім’ї, молоді та спорту.
Хороший результат продемонструвала і Олександра Федіс з Волині на кубку України з боксу серед жінок, що відбувся у Харкові. Вона виборола перше місце в олімпійській ваговій категорії 60 кілограмів.
Її тренер-викладач – заслужений тренер України Віктор Рогатін.
А волинянин Олександр Головницький на кубку світу та чемпіонаті Європи з бігу на 100 кілометрів у місті Гібралтар посів відповідно п’яте труге місця. Його викладачі – заслужені тренери України Володимир Рудюк та Сергій Панасюк.
Жіноча волейбольна команда «Континіум-Волинь-Ууіверситет-ОДЮСШ» виборола перше місце у підгрупі Б-1 розіграшу кубку України з волейболу серед жіночих команд та увійшла до четвірки кращих команд України сезону 2010-2011 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus