USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські спортсмени відзначилися на турнірі найсильніших боксерів-юніорів України

23 Лютого 2009 14:57
З 16 по 22 лютого 2009 року в місті Ковель відбувся турнір найсильніших боксерів-юніорів України, відбірковий до чемпіонату світу. У змаганнях брали участь 172 боксери з 21 областей України, АР Крим, міст Києва та Севастополя. Про це 23 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Під час проведення змагань пройшло 156 поєдинків, відбір кандидатів до збірної команди України для участі в чемпіонаті світу з боксу серед юніорів, що проходитиме в травні 2009 року у Вірменії.
Як інформує сайт Управління у справах сім\'ї, молоді та спорту Волинської ОДА, волинські боксери показали такі результати:
ІІІ місце – Олексій Євдокімов: комплексна ДЮСШ міста Ковель, тренер-викладач Віктор Рогатін;
5 місце – Роман Можар: ліцеїст Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, Луцький дитячо-юнацький боксерський клуб «Золота рукавичка», ФСТ «Динамо», тренери-викладачі Петро Боярчук, Артур Камінєв;
5 місце – Леонід Онищенко: Луцький дитячо-юнацький боксерський клуб «Золота рукавичка», тренери-викладачі Боярчук Петро В’ячеславович, Артур Камінєв;
5 місце – Максим Форманюк: ДЮСШ відділу освіти Володимир-Волинської райдержадміністрації, тренери-викладачі Андрій Сохацький, Геннадій Озаринський.
Ці боксери братимуть участь з 9 по 29 березня 2009 року (місто Ковель) у навчально-тренувальному зборі збірної команди України з боксу серед юніорів по підготовці до чемпіонату світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus