USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські важкоатлети стали чемпіонами України. ВІДЕО

9 Березня 2011 18:10
Чоловіча команда важкоатлетів Волинської області вдруге поспіль здобула звання чемпіонів України.
Змагання проходили з 2 по 5 березня у Луцьку. 168 спортсменів – 55 жінок та 113 чоловіків – із 23 команд міст та областей України боролись за кубок України та здобували звання чемпіонів країни в окремих вправах, – повідомили у прес-службі облдержадміністрації.
Волинь у змаганнях представляли 13 найсильніших важкоатлетів.
Друге місце у ваговій категорії 48 кілограмів здобула представниця спортивного товариства «Колос», вихованка Іваничівського району Тетяна Бортнік, яка тренується під керівництвом Олександра Коломійця.
На першому місці в ваговій категорії 56 кілограмів опинився представник спортивного товариства «Колос», учень Волинської обласної ШВСМ Олександр Коломієць. Його тренер – заслужений тренер України Володимир Левчук.
Друге місце у категорії 69 кілограмів виборов Ігор Зимонін – представник спортивного товариства «Динамо», учень Волинської обласної ШВСМ. Ним опікується заслужений тренер України Микола Авраменко.
Представник спортивного товариства «Колос», «Спартак», учень Волинської обласної ШВСМ Богдан Токар виборов третє місце у ваговій категорії 69 кілограмів. Його тренер – Володимир Левчук.
Вихованець Левчука представник спортивного товариства «Колос», учень Волинської обласної ШВСМ Сергій Васильчук посів третє місце у ваговій категорії 77 кілограмів.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 10 Березня 2011 14:32
Ура вітаю наших чемпіонів. До речі знайшов відео http://voltv.com.ua/2011/03/10/волиняни-на-змаганнях-розіграшу-кубк/
Хенкок Показати IP 15 Березня 2011 09:20
молодці, але чому новини про важкоатлетів, а відео про бокс? ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus