USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Волинські веслувальники привезли з Польщі нагороди

1 Жовтня 2008 12:44

З 26 по 28 вересня у місті Познань (Польща) відбувся чемпіонат світу з веслування клас драганбот. Про це 1 жовтня повідомляють «Воилнські Новини».

За інформацією Управління у справах молоді та спорту у Волинській області, у змаганнях брали участь 35 команд. У складі національної збірної команди України були представники нашої області: учні обласної школи вищої спортивної майстерності. Серед них майстер спорту України В’ячеслав Цехош – представник спортивного товариства «Колос», СДЮШОР «Олімп»,  майстер спорту України Володимир  Троцюк – представник спортивного товариства «Україна», Ковельської СДЮШОР «Ніка-Сільмаш», студент інституту фізичної культури та здоров’я Волинського національного університету  імені Лесі Українки,  майстер спорту України Володимир Домарецький– представник спортивного товариства «Колос», СДЮШОР «Олімп», студент  Ковельського промислово- економічного коледжу ЛНТУ,    майстер спорту України Богдан Куницький – представник спортивного товариства «Колос», СДЮШОР «Олімп», студент інституту фізичної культури та здоров’я Волинського національного університету імені Лесі Українки, кандидат в майстри спорту Ігор Савін – представник спортивного товариства «Україна», Ковельської СДЮШОР «Ніка-Сільмаш» та кандидат в майстри спорту Ігор Назарук – представник спортивного товариства «Україна», Ковельської СДЮШОР «Ніка-Сільмаш», студент інституту фізичної культури та здоров’я Волинського національного університету імені Лесі Українки.
На дистанції 500 метрів команда веслувальників  здобула срібні медалі, а на дистанціях 200 та 1000 метрів – бронзові медалі. Спортсмени вперше виконали норматив «Майстер спорту України міжнародного классу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus