USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Волинські веслувальники повернулися з чемпіонату України з нагородами

2 Вересня 2016 23:06
Ковельські веслувальники привезли чимало нагород та високі спортивні звання Ковельські веслувальники.

Про це повідомляють повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Днями на Полтавщині завершився командний чемпіонат України з веслування на байдарках і каное, що став символічним закриттям офіційного сезону з веслування. 330 спортсменів з усіх куточків України приїхали на Ворсклу, щоб визначити кращих з найкращих в каное та байдарках на різних дистанціях.

Волиняни вибороли ІV загальнокомандне місце серед областей-учасниць. Ковельські веслувальники показали хороший рівень підготовки, високий спортивний результат та зробили вагомий внесок у скарбничку набраних очок.

Серед титулованих вихованців ковельського веслування, які представляли волинську команду, відзначили Юрія Вандюка, Андрія Рибачка, Володимира Троцюка, Віктора Свиридюка, Антона Кисіля, Назара Остапчука, Сергія Семенюка, Миколу Яцюка та Богдана Чабана.

Всі вони стали чемпіонами та призерами командного чемпіонату на різних дистанціях.

Приємним моментом чемпіонату, крім нагородження переможців та призерів, стало вручення представником Міністерства молоді та спорту посвідчень про присвоєння звання «Майстер спорту України міжнародного класу» Богдану Чабану та «Майстер спорту України» Антону Кисілю, Назару Остапчуку та Сергію Семенюку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus