USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські волейболістки зайняли перше місце у Тернополі

26 Червня 2013 13:02
ХІ літня Універсіада України з волейболу серед жіночих команд завершилася у Тернополі. Волинська команда зайняла перше місце.

Про це пише Слово Волині.

У фінальному матчі за «золоті» нагороди із рахунком (3:2) студентки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки перемогли команду Тернопільського національного економічного університету.

Усі гравці волинського вишу грають за луцьку команду «Континіум-Волинь-Університет» чи «Континіум-Ковель». До змагань волинянок тренувала Олена Алєксєєва, а капітаном команди була Анна Житовоз.

Лучанки здобули для Волинської області 432 залікові очки. Галичанки, які зайняли друге місце, поклали у «скарбничку» області та вишу 396 очок.

«Дівчата підтвердили свою репутацію хороших волейболісток. Це клуб Вищої ліги, вони всі навчаються тут в університеті. А перше місце дає право на базі нашої команди комплектувати збірну України на Всесвітню Універсіаду», – розповідає головний тренер ВК «Континіум-Волинь-Університет» Богуслав Галицький.

Наступна Всесвітня Універсіада відбудеться в російській Казані 6-17 липня цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus